default-image

Μεσσαρά: Φονικό το σημείο του τροχαίου, στη ΜΕΘ 23χρονος

Κρήτη
Μεσσαρά: Φονικό το σημείο του τροχαίου, στη ΜΕΘ 23χρονος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μάχη στην εντατική δίνει 23χρονος μετά το σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε το πρωί στη Μεσσαρά. Ο 23χρονος επέβαινε σε ΙΧ μαζί με έναν 21χρονο όταν άγνωστο πως, ο οδηγός έχασε στις 07:20 το πρωί τον έλεγχο του αυτοκινήτου στο δρόμο προς τις Μοίρες .

Το ΙΧ εξετράπη της πορείας και "καρφώθηκε" σε ελιά, με αποτέλεσμα ο ένας νεαρός να εγκλωβιστεί στα συντρίμμια.

Άμεσα έσπευσαν δύο οχήματα με 4 πυροσβέστες οι οποίοι απεγκλώβισαν τον 23χρονο από το ΙΧ.  Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μετέφερε το νεαρό στο εφημερεύον νοσοκομείο.

Όπως τόνισε μιλώντας στο neakriti.gr ο διοικητής του ΠΑΓΝΗ κ.Τασσόπουλος "ο 23χρονος νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στη μονάδα εντατικής θεραπείας του νοσοκομείου και είναι διασωληνωμένος. Πρόκειται για πολυτραυματία και ήδη ολοκληρώνονται οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ: ΙΧ ΚΑΡΦΩΘΗΚΕ ΣΕ ΕΛΙΑ ΕΓΚΛΩΒΙΖΟΝΤΑΣ 23ΧΡΟΝΟ

Ένας ακόμα τραυματίας

Στο αυτοκίνητο επέβαινε ένας ακόμα 21χρονος ο οποίος τραυματίστηκε πιο ελαφρά.  Αυτό που δεν έχει διευκρινιστεί είναι ποιος από τους δύο νεαρούς βρισκόταν στο τιμόνι.

Tροχαίο στο ίδιο σημείο

Σύμφωνα με κατοίκους της περιοχής ακριβώς στην ίδια ελιά είχε χάσει πριν από ενάμιση περίπου χρόνο τη ζωή της νεαρή κοπέλα και αναμένεται να διευκρινιστεί εαν όντως αποτελεί το ίδιο φονικό σημείο ή ο δρόμος είναι τόσο επικίνδυνος που σε συνδυασμό με την απροσεξία οδηγεί σε αλλεπάλληλα τροχαία.

Υπενθυμίζεται ότι με πανομοιότυπο τρόπο είχε σκοτωθεί η άτυχη 18χρονη στη Μεσσαρά. Τoν Ιούλιο του 2016 η Κρήτη βυθίστηκε στη θλίψη όταν θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε στο 1ο χιλιόμετρο του δρόμου Τυμπακίου -Μοιρών και συγκεκριμένα λίγο πριν τις Μοίρες. 20χρονος οδηγός έχασε τον έλεγχο του οχήματος, μπήκε στο αντίθετο ρεύμα και «καρφώθηκε» σε δέντρο, με αποτέλεσμα να σκοτωθεί η άτυχη Πέλα.

Το νεότερο τροχαίο έχει προβληματίσει ιδιαίτερα καθώς αρκετοί νέοι στη Μεσσαρά τραυματίζονται αλλά και χάνουν τη ζωή τους από τροχαία.

>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ: ΘΛΙΨΗ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΜΟ ΤΗΣ ΑΤΥΧΗΣ ΠΕΛΑΣ ΣΤΗ ΜΕΣΣΑΡΑ

Ρεπορτάζ: Φιλία Σαριδάκη

(Φωτογραφίες: messaralive.gr)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News