Ειδήσεις

Κάλυμνος: Θανάτωσαν το φοιτητή & τον έσυραν σε άλλο σημείο

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως για το δολοφονία του 21χρονου φοιτητή που είχε εξαφανιστεί από την περασμένη Κυριακή.

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως για το δολοφονία του 21χρονου φοιτητή που είχε εξαφανιστεί από την περασμένη Κυριακή (19.11.2017). Ο Νίκος Χατζηπαύλου βρέθηκε δολοφονημένος στην Κάλυμνο σε σημείο που είχε ερευνηθεί τις προηγούμενες μέρες.

Η Κάλυμνος είναι σοκαρισμένη από το έγκλημα. Ο Νίκος Χατζηπαύλου, δολοφονήθηκε άγρια και πλέον όλο το νησί αναρωτιέται ποιος είναι εκείνος που έκοψε το νήμα της ζωής του 21χρονου φοιτητή.

Ο άτυχος νέος είχε πάει στο νησί για να επισκεφτεί τους γονείς του. Η μητέρα του είναι εκπαιδευτικός και είχε πάρει μετάθεση στο νησί.

>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ: ΝΕΚΡΟΣ ΚΑΙ ΧΤΥΠΗΜΕΝΟΣ ΒΡΕΘΗΚΕ Ο ΦΟΙΤΗΤΗΣ

Τα νέα στοιχεία

Από την πρώτη στιγμή που βρέθηκε η σορός του άτυχου φοιτητή, η εκτίμηση ήταν πως πρόκειται για δολοφονία. Έφερε τραύμα στο κεφάλι και τραύματα στα χέρια, στα πόδια και στο κεφάλι.

Τα τραύματα αυτά συνάδουν με σύρσιμο του σώματός του. Η εκτίμηση είναι πως το πτώμα του Νίκου Χατζηπαύλου σύρθηκε ως το σημείο όπου εντοπίστηκε. Τα νεότερα στοιχεία αναφέρουν ότι το σημείο απ' όπου τον έσυρε ο δολοφόνος του δεν είναι πολύ μακριά από το σημείο όπου εντοπίστηκε το πτώμα. Πιθανότατα είναι 50 με 60 μέτρα απόσταση.

Η σορός του άτυχου Νίκου βρέθηκε ανάσκελα (με μία κλίση προς τα δεξιά). Έχει σημάδια πρόωρου τυμπανισμού και αρχή σήψης. Δεν αποκλείεται ο δολοφόνος του, να τον είχε κρατήσει σε άλλο σημείο.

Ο ιατροδικαστής

Τα ερωτήματα για τη δολοφονία που σοκάρει την τοπική κοινωνία της Καλύμνου είναι πολλά. Σε αυτά αναμένεται να δώσει απάντηση ο ιατροδικαστής που φτάνει στην Κάλυμνο από τη Ρόδο περίπου το μεσημέρι της Κυριακής (26.11.2017).

Εκείνος θα προσδιορίσει την αιτία του θανάτου. Το πότε δολοφονήθηκε ο Νίκος Χατζηπαύλου. Αν τον σκότωσαν την ημέρα που εξαφανίστηκε ή αργότερα.

Η σορός του άτυχου 21χρονου δεν μετακινήθηκε από το σημείο όπου εντοπίστηκε το μεσημέρι του Σαββάτου (25.11.2017). Παρέμεινε εκεί, φρουρούμενη, προκειμένου να μπορέσει ο ιατροδικαστής να εξετάσει όλα τα στοιχεία. Σύμφωνα με την ΕΡΤ, πάντως, η σορός του Νίκου Χατζηπαύλου πλέον έχει μεταφερθεί για να ξεκινήσει η ιατροδικαστική εξέταση.

Στη συνέχεια η σορός θα μεταφερθεί στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία της Ρόδου, όπου θα διενεργηθεί η νεκροψία - νεκροτομή και όλες οι απαραίτητες εργαστηριακές αναλύσεις.

Στην Κάλυμνο βρίσκεται ήδη και κλιμάκιο του τμήματος Ανθρωποκτονιών.

Πηγή:newsit.gr

Σχόλια