default-image

Τι συνέβη στον 46χρονο πατέρα που βρέθηκε νεκρός σε παραλία;

Κρήτη
Τι συνέβη στον 46χρονο πατέρα που βρέθηκε νεκρός σε παραλία;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Απάντηση στην αιτία θανάτου του Σταύρου Καρυδάκη έδωσε η νεκροψία στη σορό του άτυχου άνδρα που δεινεργήθηκε στο ΠΑΓΝΗ, καθώς όλα δείχνουν ότι πρόκειται για πνιγμό. Τα ερωτήματα όμως παραμένουν, για το πως οδηγήθηκε στον πνιγμό ο 46χρονος, ενώ την προανάκριση έχει αναλάβει το λιμεναρχείο Ιεράπετρας.

Ο 46χρονος κάτοικος Ιεράπετρας- με καταγωγή από την Καλαμαύκα και πατέρας ενός παιδιού- που εργαζόταν το τελευταίο διάστημα στο λιομάζωμα, εντοπίστηκε το Σάββατο νεκρός στην πάνω παραλία της Ιεράπετρας.

Από τα μέχρι στιγμής στοιχεία προκύπτει ότι πριν τον πνιγμό είχε καταναλώσει αλκοόλ.

>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ: ΠΑΤΕΡΑΣ ΕΝΟΣ ΠΑΙΔΙΟΥ Ο ΑΝΔΡΑΣ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΕ ΝΕΚΡΟΣ

Ωστόσο το ενδεχόμενο αυτοκτονίας απομακρύνεται καθώς δεν βρέθηκε σημείωμα πάνω ή στο σπίτι του ενώ όλα δείχνουν ότι έχει αποκλειστεί το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας καθώς δεν εντοπίστηκαν στο σώμα του ίχνη πάλης. Οι έρευνες προσανατολίζονται πια προς το ενδεχόμενο του ατυχήματος ή των παθολογικών αιτιών.

Στο σημείο όπου εντοπίστηκε νεκρός ο 46χρονος συχνά έκανε τζόκινγκ και τη μοιραία βραδιά εντοπίστηκε φορώντας τη φόρμα και νέα αθλητικά παπούτσια, ενώ επίσης συνήθιζε να ψαρεύει στην περιοχή αλλά στο σημείο δεν βρέθηκαν σύνεργα για το ψάρεμα.

Ο 46χρονος οδηγείται στην τελευταία του κατοικία στις 15.30 στο Κοιμητήριο Καλαμαύκας.

Ρεπορτάζ: Νίκος Πετάσης

(Φωτογραφία αρχείου)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News