default-image

Κουμαντάκης: Θα επηρεαστεί το εμπόριο από τα έργα ανάπλασης;

Κρήτη
Κουμαντάκης: Θα επηρεαστεί το εμπόριο από τα έργα ανάπλασης;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων της ΚΡΗΤΗ TV βρέθηκε σήμερα ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Ηρακλείου, κ. Εμμανουήλ Κουμαντάκης, ο οποίος μίλησε τόσο για τη Black Friday, αλλά και για τα έργα ανάπλασης στο κέντρο του Ηρακλείου και κατά πόσο αυτά θα επηρεάσουν τον εμπορικό κόσμο της πόλης.

Για τα έργα, τα οποία είναι προ των πυλών, μίλησε, μεταξύ άλλων, ο κ. Κουμαντάκης, σημειώνοντας ότι από μεριάς Εμπορικού Συλλόγου Ηρακλείου έχει ήδη υπάρξει ο κατάλληλος σχεδιασμός, ούτως ώστε οι απώλειες να είναι όσο το δυνατόν μικρότερες.

>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΤΙ ΑΛΛΑΖΕΙ ΣΤΗΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ;

Παρόλα αυτά, σύμφωνα με τη δική του εκτίμηση, θα υπάρξουν αναταραχές στον εμπορικό κόσμο, αλλά και αναπόφευκτες απώλειες, τις οποίες και οι έμποροι οφείλουν να υπομείνουν.

«Δε λέμε όχι, αλλά»

Ο κ. Κουμαντάκης δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στο νέο - όπως φαίνεται - θεσμό, αυτόν της «Black Friday», ενέργεια η οποία πραγματοποιήθηκε χτες.

>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "ΠΛΗΜΜΥΡΙΣΕ" ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΛΟΓΩ BLACK FRIDAY

Αναφορικά με την «Black Friday», ο κ. Κουμαντάκης σημείωσε ότι ναι μεν παρατηρήθηκε μία «ένταση» στην καταναλωτική διάθεση των Ηρακλειωτών, αλλά μόνο για ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές συσκευές.

Ο κ. Κουμαντάκης ανέφερε χαρακτηριστικά: «Εμείς δε λεμέ όχι, όμως διαφωνούμε με το ενδεχόμενο της παραπλάνησης των καταναλωτών, καθώς οι εκπτώσεις αφορούν κυρίως συγκεκριμένα προϊόντα παλαιότερων ετών», ενώ παράλληλα τόνισε ότι η εμπορική διαδικασία πρέπει να χρησιμοποιεί προωθητικές ενέργειες που να διευκολύνουν και τα μικρά καταστήματα, υπενθυμίζοντας ότι: «Υπάρχουν συγκεκριμένες εκπτωτικές περίοδοι, όπου οι καταναλωτές μπορούν να αγοράζουν ποιοτικά προϊόντα σε χαμηλές τιμές.»

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News