default-image

Αθώος ο Μαρκογιαννάκης και από το Συμβούλιο Εφετών

Κρήτη
Αθώος ο Μαρκογιαννάκης και από το Συμβούλιο Εφετών

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Φαίνεται πως ήρθε η πλήρης δικαίωση για τον πρώην Δήμαρχο Γαζίου, Μαρκογιαννάκη Γιώργο, ο οποίος κατηγορήθηκε για πράξη απιστίας, όμως ο ίδιος από την αρχή διακήρυττε πως είναι αθώος.

Εκδόθηκε λοιπόν απόφαση από το Συμβούλιο Εφετών Ανατολικής Κρήτης το οποίο αποφάνθηκε «να μη γίνει καμιά κατηγορία κατά του Γεώργιου Μαρκογιαννάκη

Διαβάστε παρακάτω ακριβώς τι αποφασίστηκε

 

Από τη μεριά του, ο πρώην Δήμαρχος Γαζίου εκφράζει την ικανοποίηση του γι' αυτή την απόφαση που αποτέλεσμα είχε να αθωωθεί:

«Είναι η τελευταία-από της δεκάδες-δικαστικές περιπέτειες που είχα ως πρώην Δήμαρχος Γαζίου. Το αποτέλεσμα είναι σε όλους πλέον γνωστό.

Η απάντηση στους λασπολόγους και στους ψιθυριστές είναι ξεκάθαρη: Ήμουν-είμαι-και θα είμαι καθαρός. Υπηρέτησα τον Δήμο μας χωρίς κανένα απολύτως ίχνος ιδιοτέλειας.

Προσπάθησα να προστατεύσω τον τόπο, το περιβάλλον, τους φυσικούς πόρους και τους ανθρώπους του, από τις γνωστές υπερβάσεις κρατικών, ή αδηφάγων ιδιωτικών συμφερόντων, πληρώνοντας πολλές φορές δυσανάλογα μεγάλο προσωπικό τίμημα. Αν πέτυχα ή όχι, αυτό το γνωρίζει η κοινωνία που - αλάνθαστα - μας κρίνει όλους …

Ο αγώνας όμως συνεχίζετε,για ένα καλύτερο αύριο για εμάς και τα παιδιά μας».

>>ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΓΙΑ ΜΑΡΚΟΓΙΑΝΝΑΚΗ, ΚΡΙΘΗΚΕ ΑΘΩΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΡΑΚΙΑ

 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News