default-image

Κάλυμνος: Θρίλερ με την εξαφάνιση του 21χρονου Νίκου

Κάλυμνος: Θρίλερ με την εξαφάνιση του 21χρονου Νίκου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συναγερμός έχει σημάνει στις αρχές για πέμπτη ημέρα για τον εντοπισμό του 21χρονου φοιτητή, τα ίχνη του οποίου χάθηκαν την Κυριακή 19 Νοεμβρίου 2017 από την Κάλυμνο.  

Σύμφωνα με τη Γραμμή Ζωής, η οποία εξέδωσε Silver Alert, πρόκειται για τον Νικόλαο Χατζηπαύλου. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε φούτερ ζιβάγκο μπλε, μαύρη φόρμα και αθλητικά γκρι παπούτσια. Έχει πράσινα μάτια, ύψος 1,75 μ. και κανονικό βάρος.

Η ζωή του βρίσκεται σε κίνδυνο.

Υπενθυμίζεται ότι 21χρονος φοιτητής έφυγε από το σπίτι του για μια σύντομη βόλτα και δεν ξαναγύρισε. Στη μητέρα του μάλιστα είχε πει πως δε θα αργήσει και σύντομα θα γυρίσει για να ετοιμαστεί και να πάρει το καράβι για να επιστρέψει στον Πειραιά.

Σύμφωνα με το kalymnos-news.gr, τα προσωπικά είδη του 21χρονου βρέθηκαν το μεσημέρι της Κυριακής στην περιοχή Στημένια στην άκρη του δρόμου. Συγκεκριμένα, αναγνωρίστηκαν από τη μητέρα του τα παπούτσια και οι κάλτσες που φορούσε ο 21χρονος όταν έφυγε από το σπίτι του.

Οι έρευνες πραγματοποιούνται σε δύο περιοχές. Στην ευρύτερη περιοχή Βαθύ -Στημένια προς Αργινώντα και Παναγιά Κυρά Ψηλή και στην περιοχή του Κάστρου Χώρας πλησίον του οποίου βρέθηκε το ποδήλατο του νεαρού.

Στις έρευνες συμμετέχουν επίγειες δυνάμεις καθώς και Κλιμάκιο της 1ης ΕΜΑΚ (2 στελέχη) μαζί με διασωστικό σκύλο που βρίσκεται στο νησί, ωστόσο μέχρι στιγμής παραμένουν άκαρπες.  

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News