Ειδήσεις

Τι ακριβώς θα γίνει στο κέντρο και πότε θα γίνει εργοτάξιο

Ουσιαστικά δηλαδή πρόκειται για αναδίπλωση της δημοτικής αρχής που επιθυμούσε εν μέσω γιορτών να κλείσει το ιστορικό κέντρο.

Πλήρη επιβεβαίωση του ρεπορτάζ του neakriti.gr για το πότε τελικά θα κλείσουν κομβικές οδικές αρτηρίες στο Ηράκλειο εξαιτίας εργασιών ανάπλασης.

Όπως είχε γραφτεί πριν μερικές ημέρες και όπως αποφασίστηκε σήμερα στην διάρκεια έκτακτης σύσκεψης στη Λότζια παρουσία όλων των εμπλεκόμενων φορέων το εργοτάξιο της ανάπλασης στο κέντρο, θα στηθεί στις 8 Ιανουαρίου ενώ από Δευτέρα θα κλείσει μόνο η οδός Ψαρομηλίγκων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ : ΔΙΧΑΖΕΙ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ  ΤΟΥ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ

Ουσιαστικά δηλαδή πρόκειται για αναδίπλωση της δημοτικής αρχής που επιθυμούσε εν μέσω γιορτών να κλείσει το ιστορικό κέντρο, προκαλώντας αλυσιδωτές αντιδράσεις τόσο στον εμπορικό κόσμο αλλά και στους καταναλωτές εν μέσω εορταστικής περιόδου.  

Με τα δεδομένα λοιπόν που διαμορφώνονται τώρα, η «ζωή» στο κέντρο θα κυλήσει ομαλά μέχρι και τις 8 Ιανουαρίου ενώ οι εργασίες της μεγάλης ανάπλασης στο "σταυρό" της πόλης θα ξεκινήσουν αρχής γενομένης από την Ίδης.

Έτσι μετά τις γιορτές θα διαμορφωθεί σε εργοτάξιο το τμήμα από Ίδης με συμβολή της με 1821 μέχρι την Καλοκαιρινού, στο Καμαράκι, τμήμα το οποίο θα κλείσει για την κυκλοφορία των οχημάτων.

Σχόλια