Ειδήσεις

«Πλημμύρισαν» από κόσμο οι δρόμοι λόγω... Black Friday

Στα περισσότερα καταστήματα οι εκπτώσεις ήταν μεγάλες φθάνοντας ακόμη και το 70% .

Αυτή η Παρασκευή δεν είναι όπως τις άλλες  καθώς ο θεσμός του «Black Friday», που πήρε σάρκα και οστά για μία ακόμη χρόνια στην χώρα , έδειξε ότι έστω μία και μόνο ημέρα σημαντικών εκπτώσεων είναι αρκετή για κάποιους στο να κάνουν τις απαραίτητες αγορές τους και παρά τις διχογνωμίες και τις διαφωνίες που προηγήθηκαν τις προηγούμενες ημέρες..

Χαρακτηριστική η εικόνα από την πόλη του Ηρακλείου όπως εκείνη καταγράφτηκε νωρίς το μεσημέρι της Παρασκευής. Δαιδάλου , Δικαιοσύνης,  Καλοκαιρινού , 1821, Δημοκρατίας  και άλλοι πολυσύχναστοι δρόμοι με εμπορικά καταστήματα είχαν την τιμητική τους.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΤΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΟΥΝ ΟΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΨΩΝΙΣΟΥΝ ΤΗΝ "BLACK FRIDAY"


Στα περισσότερα καταστήματα οι εκπτώσεις ήταν μεγάλες φθάνοντας ακόμη και το 70%  με τις πρώτες εκτιμήσεις να αναφέρουν ότι κάποια εξ αυτών πλημμύρισαν από πελάτες που θέλησαν να επωφεληθούν των σημερινών εκπτώσεων .

Βέβαια το πρωί, με το άνοιγμα των καταστημάτων, η κίνηση ήταν υποτονική, ωστόσο όπως εκτιμούν καλά γνωρίζοντες κύκλοι της αγοράς, όσο οι ώρες περνούν τόσο θα αυξάνεται  και το καταναλωτικό ενδιαφέρον.

ΕΦΘΑΣΕ Η ΩΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ "BLACK FRIDAY"

Ενώ να σημειωθεί ότι δεν λείπουν και τα καταστήματα που έχουν καθιερώσει διπλό «Black Friday», γεγονός δηλαδή που σημαίνει ότι οι εκπτώσεις θα ισχύσουν.

Β.Μ

Φωτογραφία : Νίκος Χαλκιαδάκης

Σχόλια