Ειδήσεις

Κίνηση ανθρωπιάς και αλληλεγγύης από φορείς της Δαμάστας

Σε μία κίνηση αλληλεγγύης και ανθρωπιάς προχωρούν φορείς της Δαμάστας, που έχουν αναλάβει πρωτοβουλία για την παροχή βοήθειας στους πληγέντες της Μάνδρας

Σε μία κίνηση αλληλεγγύης και ανθρωπιάς προχωρούν φορείς της Δαμάστας, που έχουν αναλάβει πρωτοβουλία για την παροχή βοήθειας στους πληγέντες συνανθρώπους μας από την πλημμύρα, κατοίκους της Μάνδρας Αττικής.

Πιο συγκεκριμένα ο Πολιτιστικός Σύλλογος Δαμάστας, ο Αθλητικός Όμιλος Δαμάστας, το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο Δαμάστας, το Τοπικό Συμβούλιο Δαμάστας και η Ένωση Θυμάτων Ολοκαυτώματος Δαμάστας, σε πρώτη φάση θα προχωρήσουν στη προμήθεια/αγορά ειδών πρώτης ανάγκης.

Οι φορείς απευθύνουν έκκληση στους Δαμαστιανούς και σε κάθε ενδιαφερόμενο, να δείξουμε έμπρακτα ανθρωπιά και αλληλεγγύη προς τους δοκιμαζόμενους συνανθρώπους μας, προσφέροντας είδη πρώτης ανάγκης όπως, κουβέρτες, ρούχα όλων των ειδών, ξηρά τροφή και κονσέρβες, τρόφιμα μακράς διαρκείας και είδη προσωπικής υγιεινής.

Τα είδη θα συγκεντρωθούν από τους φορείς της Δαμάστας και θα αποσταλούν στους πληγέντες της Μάνδρας Αττικής.

Σημεία συλλογής (Δαμάστα)

Πολιτιστικό Κέντρο Δαμάστας

Κοινοτικό Κατάστημα Δαμάστας

Ενορία Δαμάστας

Γήπεδο Δαμάστας

Γάζι: Ελευθερίου Βενιζέλου 156

Παρακαλούνται τα είδη να παραδίδονται συσκευασμένα σε κούτες και πριν την παράδοση να επικοινωνείτε με τα τηλέφωνα των υπευθύνων όπως εμφανίζονται στα σημεία συλλογής.

Προθεσμία για παράδοση των ειδών, έως την Τρίτη 28 Νοεμβρίου 2017

Σχόλια