default-image

Επιμελητήριο: Ο Ι.Μαρής υποψήφιος με το Συνδυασμό Αλιφιεράκη

Κρήτη
Επιμελητήριο: Ο Ι.Μαρής υποψήφιος με το Συνδυασμό Αλιφιεράκη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στα 27 του αποφάσισε να κάνει ένα βήμα παραπέρα στην επαγγελματική του καριέρα και να ασχοληθεί ακόμη περισσότερο με τον επιχειρηματικό κόσμο του Ηρακλείου.

Ο λόγος για τον κ. Ιωάννη Μαρή του Γεωργίου που θα είναι υποψήφιος στις εκλογές του Επιμελητηρίου Ηρακλείου με τον συνδυασμό του επικεφαλής και υποψηφίου προέδρου της παράταξης κ. Μανόλη Αλιφιεράκη, «Μπροστά για το Επιμελητήριο», στο τμήμα μεταποίησης.

Ο κ. Μαρής παραχώρησε συνέντευξη  στο neakriit.gr όπου και αναφέρεται μεταξύ άλλων  στην υποψηφιότητα του και τους στόχους που έχει βάλει μέσα από αυτήν του την κίνηση.

Θα θέλαμε κ. Μαρή να μας μιλήσετε για τον συνδυασμό  με τον οποίο και κατεβαίνετε στις επιμελητηριακές εκλογές.

Είμαι υποψήφιος στο Επιμελητήριο Ηρακλείου με τον κ. Μανόλη Αλιφιεράκη, «Μπροστά για το Επιμελητήριο», στο τμήμα μεταποίησης. στις εκλογές που θα γίνουν αρχές Δεκεμβρίου.

Για ποιο λόγο αποφασίσατε να κατεβείτε στον επιμελητηριακό στίβο;

Ο λόγος για τον οποίο το αποφάσισα, είναι διότι στόχος μου είναι ο συνάδελφος επιχειρηματίας να ενημερώνεται συνέχεια για τη δράση του Επιμελητηρίου και τα προγράμματα για τα οποία μπορεί να επωφεληθεί, ο κάθε επιχειρηματίας, ανάλογα την επιχείρηση του.

Θα μας πείτε για την μέχρι στιγμής επαγγελματική σας πορεία;

Είμαι ιδιοκτήτης σε διάφορες εταιρείες. Στη «Ζώων Θρέψις», η οποία είναι εργοστάσιο ζωοτροφών στο ΒΙΟΠΑ Τυλίσου. Στο «Ενεργειακό Ηλιακό Πάρκο» στο Ρέθυμνο και στο «Πρατήριο Υγρών Καυσίμων AEGEAN MARIS» στη Λεωφόρο 62 Μαρτύρων 164.

Λίγα λόγια για τον κ. Ιωάννη Μαρή

Ο κ. Μαρής γεννήθηκε το 1990 στην Σκαφιδαρά Γαζίου με καταγωγή από τα Αγρίδια Μυλοποτάμου.

Σπούδασε στο ΙΕΚ MOKUME στην Αθήνα με ειδικότητα καταρτισμένου τεχνίτη αργυροχρυσοχοΐας.

Λαμβάνοντας μέρος σε συλλογική δράση έχει αποτελέσει ταμίας  στο διοικητικό συμβούλιο του Πολιτιστικού Συλλόγου Ασσύρωτοι, ενώ είναι εκλεγμένος ταμίας στο Σύνδεσμο πωλητών Πετρελαιοειδών Ηρακλείου.

Είναι άγαμος και κατοικεί στο Ηράκλειο Κρήτης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News