default-image

Eκπλήξεις για τα παιδιά της Στέγης Ανηλίκων από την ΚΡΗΤΗ TV

Κρήτη
Eκπλήξεις για τα παιδιά της Στέγης Ανηλίκων από την ΚΡΗΤΗ TV

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στη Στέγη Ανηλίκων Ηρακλείου η Νικολέτα Σφακιανάκη έκανε… πράξη την αγάπη, χαρίζοντας αμέτρητα χαμόγελα στα παιδιά της Στέγης!

Παράλληλα, η Νικολέτα Σφακιανάκη σύστησε τη δομή, την καθημερινότητα των παιδιών, τα θέλω και τα όνειρα τους στο Κρητικό κοινό.

Με τη βοήθεια του Πολιτιστικού Συλλόγου Καμινίων, η αυλή της Στέγης Ανηλίκων έγινε σαν καινούρια, αφού οι εθελοντές του πολιτιστικού συλλόγου, μαζί με τη δημοσιογράφο της ΚΡΗΤΗ TV, Νικολέτα Σφακιανάκη, έφτιαξαν τον κήπο, έβαψαν τους τοίχους της αυλής και δημιούργησαν ένα μικρό γήπεδο ποδοσφαίρου, κάνοντας με αυτό τον τρόπο μια πολύ όμορφη έκπληξη στα αγόρια που φιλοξενεί η δομή.\

Όμως, οι εκπλήξεις σε σταμάτησαν εκεί, καθώς τα αγόρια της Στέγης Ανηλίκων, με τη βοήθεια της Νικολέτας Σφακιανάκη, βρέθηκαν στο γήπεδο του ΟΦΗ, ζωγράφισαν και έπαιξαν μπάλα μαζί με τους ποδοσφαιριστές της Κρητικής ομάδας και διασκέδασαν.

Τα χαμόγελα όμως δε σταμάτησαν εκεί, καθώς η Στέγη Ανηλίκων Ηρακλείου «πλημμύρισε» με χαρά, όταν τα παιδιά είδαν την αυλή τους να έχει μετατραπεί σε μικρό γήπεδο ποδοσφαίρου, όπου θα μπορούν να παίζουν ξέγνοιαστα, αλλά και τα δώρα που τους επεφύλασσε η εκπομπή.

Δείτε ολόκληρο το επεισόδιο στο βίντεο:

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News