Ειδήσεις

Σήμερα η Κρήτη δίνει δυναμικό παρόν στο… Movember!

Κάθε χρόνο, σε ολόκληρο τον κόσμο, άντρες όλων των ηλικιών αφήνουν μουστάκι τιμώντας το Movember και υπενθυμίζοντας ότι η υγεία είναι πάνω απ' όλα, με την πρόληψη να σώζει ζωές.

Η Κρήτη δε θα μπορούσε να λείπει από αυτή την παγκόσμια «γιορτή» πρόληψης, με το Ηράκλειο να δίνει δυναμικό παρόν στο Movember!

Μια βραδιά αφιερωμένη στην ανδρική περιποίηση και υγιεινή, μια βραδιά αφιερωμένη στον άντρα:

Ένα ξεχωριστό πάρτι θα πραγματοποιηθεί στο Ηράκλειο και συγκεκριμένα στο χώρο του κομμωτηρίου «Cuts and Colors Aris Kalathakis», με κοκτέιλ, μπουφέ, μουσική, αλλά και… ξύρισμα!

Το ξύρισμα στη θρυλική καρέκλα του μπαρμπέρη θα κάνουν οι Άρης Καλαθάκης και Νικηφόρος Κεφαλογιάννης, ενώ η περιποίηση θα πραγματοποιηθεί από τα κορίτσια του «Cuts and Colors Aris Kalathakis», Ελπίδα, Εμμανουέλα και Χρύσα.

Παράλληλα, ιδιαίτερα cocktails από τον ειδικό Γιώργο Δενδράκη «The art of cocktail», υπέροχη μουσική από τους Χάρη και Λευτέρη Καλλέργη και πλούσιος μπουφές από το «626 All day Lounge & City Garden», θα κάνουν το πάρτι ακόμη πιο ξεχωριστό! Ενώ, η Label.m Greece για άλλη μια φορά θα προσφέρει πολλά και πλούσια δώρα.

Να σημειωθεί ότι η συγκεκριμένη δράση ξεκίνησε… δειλά πριν 6 χρόνια, όμως η μεγάλη ζήτηση την «έφερε» και φέτος στο Ηράκλειο και συγκεκριμένα στην Ιδομενέως και Σαπφούς 11, σήμερα, από τις 6:00 το απόγευμα.

Η συμμετοχή είναι 5 ευρώ και όλα τα έσοδα θα διατεθούν στο «ΕΥ ΖΩ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ».

Τι είναι το Movember;

Το Movember αποτελεί μια παγκόσμια εκστρατεία, που ξεκίνησε το 2003 και σκοπό έχει να ενθαρρύνει τους άνδρες να κάνουν πιο συχνά εξετάσεις και να υιοθετήσουν ένα πιο υγιεινό τρόπο ζωής.

Στόχος της είναι η ευαισθητοποίηση σχετικά με την υγεία των ανδρών και την αντιμετώπιση προβλημάτων όπως ο καρκίνος του προστάτη, ο καρκίνος των όρχεων, θέματα ψυχικής υγείας αλλά και η πρόληψη αυτοκτονιών.

Σχόλια