default-image

Καζανάκης: "Θα κάνω κάποιες κινήσεις για τον ΟΦΗ" (video)

Ποδόσφαιρο
Καζανάκης: "Θα κάνω κάποιες κινήσεις για τον ΟΦΗ" (video)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στο πλαίσιο της χθεσινής βραδιάς στο "Γεντί Κουλέ" για τον Ευγένιο Γκέραρντ, είχαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον οι τοποθετήσεις του Κώστα Καζανάκη για την επόμενη μέρα του ΟΦΗ.

Ο άλλοτε πρόεδρος της ομάδας τόνισε στις δηλώσεις του ότι θα πάρει πρωτοβουλία για ένα καλύτερο αύριο.

Αναλυτικά υπογράμμισε: "Δε σταματάμε εδώ. Θέλω να πω κάτι. Πρέπει το Ηράκλειο να ξεσηκωθεί. Το Ηράκλειο έχει υποχρέωση απέναντι στην ομάδα. Όλοι μας έχουμε υποχρέωση σ' αυτό το μετερίζι που είναι η ομάδα, να βοηθηθεί από όλους. Χωρίς υστεροβουλία και χωρίς προσωπικά συμφέροντα", είπε ο έμπειρος παράγοντας της "χρυσής εποχής" του ΟΦΗ και συνέχισε: "Η ομάδα έχει ανάγκη το Ηράκλειο και τον κόσμο του, για να πάει εκεί που αξίζει να βρίσκεται. Η ομάδα χρειάζεται βοήθεια και οφείλουμε παλιοί και νέοι, να κάνουμε αυτό που πρέπει. Οι στιγμές είναι ανεπανάληπτες και δε νομίζω ότι υπάρχει άλλη ομάδα στην Ελλάδα, που να δοξάζει έτσι τον προπονητή της και έχει βρεθεί 15 χρόνια στον πάγκο της."

Σε αυτό το σημείο όμως έβγαλε και είδηση: «Θα πάρω κάποια πρωτοβουλία, με αγάπη και πολύ χαρά. Πιστεύω ότι θα εισακουστώ, γιατί είμαι ένας άνθρωπος που προσέφερα στον ΟΦΗ, πολύ ή λίγο αυτό είναι κάτι που θα το κρίνουν άλλοι. Πιστεύω ότι θα βγάλω άκρη, γιατί η ομάδα αυτή αξίζει πολλά. Δεν μπορώ να πω κάτι περισσότερο, γιατί είναι κάποιες σκέψεις, αλλά κάτι θα κάνω γιατί πρέπει όλοι μαζί με ομόνοια να πάμε την ομάδα εκεί που πρέπει».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News