Ειδήσεις

Έτσι βρήκαν τον νεκρό άστεγο στο παράπηγμα

Τι αναφέρεται στη σελίδα της Κίτρινης Αποστολής, στο facebook, για τον συγκεκριμένο άντρα.

Εργάζονταν κανονικά μέχρι και το προηγούμενο Σάββατο, ο άντρας που εντοπίστηκε σήμερα νεκρός από τις αστυνομικές αρχές του Ηρακλείου σε παράπηγμα στην Νέα Αλικαρνασσό κοντά στο Κέντρο Υποδοχής Αστέγων.

Σύμφωνα με ανάρτηση ενός μέλους της "Κίτρινης Αποστολής", στη σελίδα της ομάδας στο facebook, τον άνδρα τον αναζητούσε για να πάει στην δουλειά, καθώς του ειχε προσφέρει εργασία τους τελευταίους μήνες. Λόγω του ότι όμως δεν εμφανίστηκε από το Σάββατο και μετά, ειδοποιήθηκε η αστυνομία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΒΡΕΘΗΚΕ ΝΕΚΡΟΣ ΣΕ ΠΑΡΑΠΗΓΜΑ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΥΠΟΔΟΧΗΣ ΑΣΤΕΓΩΝ

Από κοινού πήγαν στο σημείο που βρίσκεται κοντά στο Κέντρο Υποδοχής Αστέγων, γνωρίζοντας ότι διέμενε εκεί κάποιες φορές και αφού έσπασαν την πόρτα, τον αντίκρισαν νεκρό στο κρεβάτι.

Αναλυτικά η ανάρτηση στη σελίδα της Κίτρινης Αποστολής

Πριν δυο μήνες περίπου μας συστήσαν από την κίτρινη αποστολή να πάρουμε έναν άνθρωπο στην δουλειά που είμαι...καθώς ήταν άστεγος...τον πήραμε με μεγάλη χαρά ....από το Σάββατο και μετά δεν ήρθε στην δουλειά και τον Ψάχναμε....σήμερα λοιπόν πήραμε την αστυνομία και πήγαμε σε ένα μέρος για αστέγους που ξέραμε ότι πότε πότε πάει σπάσανε την πόρτα και ήταν νεκρός στο κρεβάτι....

Ο συγκεκριμένος άντρας ήταν παλιότερα ωφελούμενος  στο Κέντρο Υποδοχής ενώ είχε κάνει και χρήση περιστασιακά των εγκαταστάσεων.

Ωστόσο όπως ξεκαθαρίζει στο neakriti.gr η αρμόδια αντιδήμαρχος κ. Καναβάκη, ο ίδιος αυτό το διάστημα δεν είχε καμία επαφή με το Κέντρο Υποδοχής , μόνο κατά το παρελθόν και σε ακραία καιρικά φαινόμενα, ενώ σύμφωνα με και με την Κοινωνική Λειτουργό περιφερόταν με το αυτοκίνητο του, στο οποίο και διέμενε κάποιες φορές.

Στο χώρο που εντοπίστηκε νεκρός βρίσκονταν και άλλοι άνεργοι ενώ φως στα αίτια του θανάτου αναμένεται να ρίξει η νεκροψία νεκροτομή.

Σχόλια