default-image

Ρέθυμνο: Αδερφός σκότωσε τον αδερφό του και έβαλε τέλος στη ζωή του

Κρήτη
Ρέθυμνο: Αδερφός σκότωσε τον αδερφό του και έβαλε τέλος στη ζωή του

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σκηνικό αρχαίας τραγωδίας το μεσημέρι στο Ρέθυμνο, όταν αδερφός σκότωσε τον αδερφό του και στη συνέχεια αυτοκτόνησε.

Ο 21χρονος έπεσε νεκρός στα Μισίρια χωρίς κανείς να προλάβει να εμποδίσει την ασύλληπτη τραγωδία. Σύμφωνα με πληροφορίες δράστης φέρεται να είναι ο ίδιος του ο αδερφός ηλικίας 27 ετών, αν και το θέμα διερευνάται από την αστυνομία.

Μητέρα και πατέρας τη στιγμή της δολοφονίας βρίσκονταν στο ίδιο χώρο -καθώς τα αδέρφια ζούσαν στο ίδιο σπίτι- αλλά δεν πρόλαβαν το κακό. Ο φερόμενος δράστης επιτέθηκε στον ίδιο του τον αδερφό μαχαίρι ή μπαλτά.

Προσπάθησε να αυτοκτονήσει

Στη συνέχεια σύμφωνα με πληροφορίες ο 27χρονος αφήνοντας αιμόφυρτο τον αδερφό του πήγε στην αποθήκη και κατανάλωσε ένα μείγμα από υγρό μπαταριών και ποντικοφάρμακο.

Σύμφωνα με το διοικητή του νοσοκομείου Ρεθύμνου κ. Φραγκαδιάκη που μίλησε στο Neakriti.gr "μας μετέφεραν έναν 21χρονο νεαρό  ο οποίος βρήκε το θάνατο από χτύπημα με αιχμηρό αντικείμενο. Στα επείγοντα μεταφέρθηκε ο αδερφός του θύματος ο οποίος έχει καταναλώσει βενζίνη ή άλλο επικίνδυνο υγρό ".

Αν και πάλεψε για τη ζωή του, και ο φερόμενος δράστης "έσβησε" λίγο αργότερα βάζοντας δραματικό επίλογο στην οικογενειακή τραγωδία.

Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία από το φρικτό φονικό και απαρηγόρητοι οι γονείς των θυμάτων που έχασαν μέσα σε λίγα λεπτά και τους δύο γιους τους.

Ρεπορτάζ: Φιλία Σαριδάκη, Ματθαίος Καπετανάκης

(Στη φωτογραφία το σπίτι όπου έγινε το φονικό και βρίσκεται απέναντι στην επιχείρηση όπου εργαζόταν ο άτυχος 21χρονος).

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News