default-image

Οι CRETA BATALA στο TALOS PLAZA λίγο πριν τα Χριστούγεννα

Life
Οι CRETA BATALA στο TALOS PLAZA λίγο πριν τα Χριστούγεννα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Την Πέμπτη 30 Νοεμβρίου 2017 στην τελετή Φωταγώγησης του Χριστουγεννιάτικου δέντρου στο εμπορικό κέντρο TALOS PLAZA, η αντίστροφη μέτρηση θα έχει ξέφρενο ρυθμό!

Η ομάδα βραζιλιάνικων κρουστών Batala Creta, θα προσφέρει σε μικρούς και μεγάλους μια αξέχαστη εμπειρία, ήχου και θεάματος!

Με την εκρηκτική τους παρουσία, οι πολύ ταλαντούχοι τυμπανιστές, θα μας παρασύρουν όλους, στην μαγική  ατμόσφαιρα που απαιτεί η βραδιά και οι Εορτές που πλησιάζουν…

 Η Batala Creta είναι μια ομάδα βραζιλιάνικων κρουστών που κινείται σε ρυθμούς samba reggae. Ανήκει στην ευρύτερη οικογένεια της Batala η οποία ιδρύθηκε στο Παρίσι το 1997 από τον Giba Goncalves. Το γκρουπ εδρεύει στο Salvador της Bahia και μετράει πάνω από 1500 μέλη παγκοσμίως.

  Η ομάδα στο Ηράκλειο δημιουργήθηκε τον Ιανουάριο του 2016 με διευθύνουσα τη Γωγώ Ξενάκη και ξεκίνησε τις πρώτες της εμφανίσεις με αφορμή την Καστρινή Αποκριά. Έκτοτε, η Batala Creta έχει δώσει τους ρυθμούς της σε πολλά γεγονότα και φεστιβάλ όπως Matala Beach festival, Run Greece, ΧρώμαRun, Ημιμαραθώνιο Αρκαλοχωρίου, Καρναβάλι Ρεθύμνου, Τρέχω για την Αποκριά, κλπ., και συνεχίζει να δίνει το παρών σε πολυάριθμες εκδηλώσεις σε όλη την Κρήτη.

  Στόχος της μπάντας είναι η διεύρυνση της γνώσης πάνω στους βραζιλιάνικους ρυθμούς και η μετάδοση της βραζιλιάνικης κουλτούρας στο Ηράκλειο.

Ραντεβού, με τους Batala Creta την Πέμπτη 30 Νοεμβρίου 2017, στο TALOS PLAZA!

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News