default-image

Παραιτήθηκε ο γενικός γραμματέας του Δήμου Ηρακλείου

Κρήτη
Παραιτήθηκε ο γενικός γραμματέας του Δήμου Ηρακλείου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Οργανισμός Εσωτερικών Υπηρεσιών ήταν η σταγόνα όπως φαίνεται που ξεχείλισε το ποτήρι για τον ΓΓ του δήμου Ηρακλείου Μανόλη Περαντωνάκη και επιστήθιο φίλο για δεκαετίες στον επαγγελματικό και οικογενειακό στίβο του δημάρχου Β.Λαμπρινού.

Σύμφωνα με πληροφορίες του neakriti.gr ο κ. Περαντωνάκης κατέθεσε επισήμως γραπτώς και πρωτοκολλημένη την παραίτηση του από τα καθήκοντα του γενικού γραμματέα στο Δήμο, εκφράζοντας τη διαφωνία του για τις διαδικασίες σύνταξης και κατάθεσης του Οργανισμού Εσωτερικών Υπηρεσιών του Δήμου από τον αντιδήμαρχο προσωπικού Κώστα Βαρδαββά.  

Ο κ. Περαντωνάκης που με βάσει το νόμο "Καλλικράτη" για τους δήμους είναι από τους καθ' ύλην αρμόδιους, είναι γνώστης του Οργανισμού Εσωτερικών Υπηρεσιών διαμαρτυρήθηκε έντονα όταν διαπίστωσε ότι το σχέδιο του οργανισμού συντάχθηκε αποκλειστικά από τον αντιδήμαρχο Κώστα Βαρδαββα, έχοντας σε ρόλο άτυπου γραμματέα την αντιδήμαρχο Μαρία Καναβάκη και πέρασε από την εκτελεστική επιτροπή του δήμου για να έρθει στο δημοτικό συμβούλιο εν αγνοία του.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες ο κ. Μανόλης Περαντωνάκης θεώρησε ότι και σε αυτήν την διένεξη με τον αντιδήμαρχο προσωπικού, ο δήμαρχος Βασίλης Λαμπρινός, επέλεξε για μια φορά ακόμη να πάρει τη θέση του αντιδημάρχου, άρα να κάνει την επιλογή του και κατόπιν αυτού ο γενικός γραμματέας του Δήμου οδηγήθηκε στο να υποβάλλει την παραίτηση του.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News