Ειδήσεις

Ένα παιδί παρατηρεί τη στραβή ταμπέλα, όχι όμως οι υπεύθυνοι

Στη διασταύρωση πριν την εθνική οδό, μία ταμπέλα βρίσκεται εδώ και πολλούς μήνες... χτυπημένη.

Στους δρόμους του Ηρακλείου μπορεί να συναντήσει κανείς πολλές δυσκολίες που δε θα τον βοηθήσουν τόσο πολύ στην οδήγηση. Κάποιες φορές είναι οι πινακίδες που «κρύβονται» πίσω από σύρματα ή δέντρα, κάποιες άλλες φορές αυτές οι πινακίδες… έχουν γύρει.

Κατά μήκος της Λεωφόρου Καζαντζίδη, όταν ο οδηγός θέλει να βγει στην εθνική οδό για να πάει Ρέθυμνο ή Χανιά, συναντά την εικονιζόμενη ταμπέλα που τον καθοδηγεί. Όχι όμως πολύ εύστοχα στη συγκεκριμένη περίπτωση.

Σ' αυτό το σημείο, πριν από πολλούς μήνες, κάποιο όχημα έπεσε πάνω στην ταμπέλα με αποτέλεσμα να τη χτυπήσει και να… χαλάσει την ευθυγράμμισή της. Ο καιρός έχει περάσει και η πινακίδα βρίσκεται ακριβώς στην ίδια κατάσταση. Κανένας υπεύθυνος δεν έχει μεριμνήσει για να την «ισιώσει».

Πέραν όλων των άλλων, μία ταμπέλα με αρκετό βάρος η οποία δε βρίσκεται στην καθορισμένη θέση της, μπορεί να αποτελέσει μεγάλο κίνδυνο για τα αυτοκίνητα και τις μηχανές που περνούν απ' το σημείο. Μία ισχυρή κακοκαιρία με έντονους ανέμους και καταρρακτώδεις βροχές είναι ικανή να προκαλέσει μεγάλες ζημιές.

Μήπως λοιπόν είναι ώρα οι ιθύνοντες να αναλάβουν ευθύνες και να βγουν στους δρόμους της πόλης για να κάνουν ένα… «ρετουσάρισμα»;

Αυτό που αξίζει να σημειωθεί ωστόσο είναι πως τη συγκεκριμένη πινακίδα την παρατήρησε ένα μικρό παιδί και κάπως έτσι έφτασε εν τέλει στο neakriti.gr. Όταν λοιπόν ένα παιδί βλέπει το... λάθος, πόσο δύσκολο μπορεί να είναι για τους υπέυθυνους;

Σχόλια