Ειδήσεις

Στον Ανακριτή ο 39χρονος για την υπόθεση Λεμπιδάκη

Στον Ανακριτή οδηγήθηκε το πρωί του Σαββάτου ο 39χρονος ο οποίος φέρεται να εμπλέκεται στην υπόθεση Λεμπιδάκη.

Στον Ανακριτή οδηγήθηκε το πρωί του Σαββάτου ο 39χρονος ο οποίος φέρεται να εμπλέκεται στην πολύμηνη υπόθεση απαγωγής του Κρητικού επιχειρηματία, Μιχάλη Λεμπιδάκη. Ο συλληφθείς είχε πάρει την Πέμπτη, αναβολή για σήμερα Σάββατο.

Τα δαχτυλικά αποτυπώματα που βρέθηκαν στη μάντρα όπου και η αστυνομία εντόπισε το Μιχάλη Λεμπιδάκη φαίνεται ότι «πρόδωσαν» τον άνδρα, ο οποίος συνελήφθη, καθώς φέρεται να εμπλέκεται στην υπόθεση.

Πρόκειται για έναν 39χρονο κάτοικο Ρεθύμνου, που δεν κατάγεται όμως από την Κρήτη και ο οποίος συνελήφθη στο σπίτι του στους Αρμένους Ρεθύμνου.

>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΝΕΑ ΣΥΛΛΗΨΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΓΩΓΗ ΛΕΜΠΙΔΑΚΗ

>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ: ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΤΟΥ 39ΧΡΟΝΟΥ ΣΥΛΛΗΦΘΕΝΤΑ

Το προφίλ του συλληφθέντα

Ο 39χρονος συνελήφθη στους Αρμένους, χωριό 7 χιλιόμετρα νότια της πόλης του Ρεθύμνου και εντός της ακτίνας καταγωγής και κύριας δράσης της πλειοψηφίας εκ των ήδη συλληφθέντων για την απαγωγή του Μιχάλη Λεμπιδάκη.

Αίσθηση προκαλεί το γεγονός ότι τελευταίος τόπος κατοικίας του εδώ και δύο περίπου χρόνια, ήταν ένα παλαιό λατομείο στους Αρμένους Ρεθύμνου, ενώ φέρεται να έχει εργαστεί ως υπάλληλος στη μάνδρα όπου κρατείτο ο Μιχάλης Λεμπιδάκης.

Γνωστός και αγαπητός στην κοινωνία του Ρεθύμνου ο 39χρονος Σερραίος, άλλαζε συχνά επαγγέλματα, από πωλητής κοσμημάτων, μέχρι και βαριές χειρωνακτικές εργασίες πραγματοποιούσε για να καταφέρνει να έχει μια άνετη ζωή με πολλές δραστηριότητες στη φύση και με αρκετά κατοικίδια ζώα για συντροφιά, χωρίς να έχει ακόμη τη δική του οικογένεια, πολυπράγμων και ελεύθερο πνεύμα με το όνομά του να ακούγεται στην κοινωνία ως εμπλεκόμενου λίγες μέρες μετά την αποκάλυψη των επτά συλλήψεων για την απαγωγή του Μιχάλη Λεμπιδάκη και ενώ η αστυνομία προσπαθούσε να βρει περαιτέρω στοιχεία, ο ίδιος πλέον τηρούσε χαμηλό προφίλ.

Η αστυνομία καλεί τους πολίτες ανώνυμα και με το απόρρητο της επικοινωνίας να προσκομίσουν στοιχεία, ενώ ο 39χρονος θα παρουσιαστεί αύριο ενώπιον του ανακριτή.

Σχόλια