Ειδήσεις

Η… «βόλτα» του ποντικού, έφερε αλλαγές στην Παιδιατρική

Τι αναφέρει η διοίκηση του ΠΑΓΝΗ για το ποντίκι που… «έκοβε» βόλτες στους θαλάμους της Παιδιατρικής Κλινικής του νοσοκομείου.

Ότι δεν υπάρχει κανένα ζήτημα περί ύπαρξης τρωκτικών στην Παιδιατρική Κλινική του ΠΑΓΝΗ διαβεβαιώνει, με ανακοίνωσή του, ο Διοικητής του ΠΑΓΝΗ - Βενιζελείου, κ. Ιωάννης Τασσόπουλος.

>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΠΟΝΤΙΚΙ ΕΚΑΝΕ ΒΟΛΤΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΙΔΙΑΤΡΙΚΗ

Σύμφωνα με το Διοικητή του ΠΑΓΝΗ, το ποντίκι που… «έκοβε» βόλτες στους θαλάμους της Παιδιατρικής Κλινικής του νοσοκομείου, μπήκε μέσα στο κτήριο από τον εξωτερικό χώρο του νοσοκομείου, καθώς η Παιδιατρική Κλινική βρίσκεται στο ισόγειο του κτηρίου, στο οποίο περιμετρικά υπάρχουν κήποι και πράσινο.

Παράλληλα, ο κ. Τασσόπουλος ενημερώνει ότι σήμερα κιόλας αντικαταστάθηκαν οι προστατευτικές σίτες, οι οποίες θα πρέπει να κλείνουν, ούτως ώστε να διασφαλιστεί ότι δεν θα υπάρξει ξανά τέτοια… «επίσκεψη» στους χώρους της Κλινικής, η οποία - αν μη τι άλλο - μπορεί να αποδειχτεί επικίνδυνη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του κ. Τασσόπουλου:

Οι χώροι του νοσοκομείου συνεχώς ελέγχονται, καθαρίζονται και απολυμαίνονται τόσο περιμετρικά (περίπου 64 στρέμματα έκταση με κήπους), όσο και εσωτερικά.

Υπάρχει Επόπτης δημόσιας υγείας και εταιρία απεντόμωσης, η οποία έχει εγκαταστήσει σε όλο το νοσοκομείο δολωματικούς σταθμούς, ώστε να μην υπάρχουν τυχόν τέτοια φαινόμενα.

Στην Παιδιατρική Κλινική του ΠαΓΝΗ, έχει γίνει εξωτερική περίφραξη, επειδή βρίσκεται στο ισόγειο και σε ανοικτό χώρο.

Επιπλέον, ολοκληρώθηκε σήμερα 17/11/2017, η αντικατάσταση των προστατευτικών σιτών, οι οποίες θα πρέπει να κλείνουν, κατά την έξοδο των επισκεπτών και εργαζομένων στον περιβάλλοντα χώρο.

Έπειτα από τον έλεγχο που πραγματοποιήθηκε, προέκυψε ότι το περιστατικό αντιμετωπίστηκε άμεσα με αποτελεσματικότητα και δεν υπάρχει κανένα θέμα στην Παιδιατρική Κλινική, καθώς αυτό προήλθε από τον εξωτερικό χώρο του νοσοκομείου.

Σχόλια