Ειδήσεις

Σκυλάκος της Μάνδρας «θάφτηκε» στη λάσπη και επέζησε! (pics)

Ο λασπωμένος και χωρίς... ιστορία σκυλάκος της Μάνδρας

Εφιαλτική η επόμενη ημέρα μετά τη φονική θεομηνία στη Δυτική Αττική, με νεκρούς, αγνοούμενους και τραυματίες. Η χώρα σε τριήμερο πένθος. Οι μαρτυρίες συγκλονίζουν. Οι εικόνες αποκαρδιωτικές. Περιουσίες καταστράφηκαν.  

Μία από όλες αυτές τις εικόνες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας,  από την τραγωδία στην πληγείσα περιοχή, που συγκλονίζει είναι και αυτή με τον λασπωμένο σκυλάκο της Μάνδρας, που κάνει το γύρο του διαδικτύου.

Από τη λάσπη, σύμφωνα με τον ιστότοπο thetoc.gr, δεν ξεχωρίζεις αν πρόκειται για ζωντανό πλάσμα ή κουρέλι που έφερε η πλημμύρα στο κατώφλι του σπιτιού στη Μάνδρα. Η συνειδητοποίηση ότι πρόκειται για σκυλάκι είναι σοκαριστική.   

Επειδή δεν γνωρίζουμε την πραγματική «ιστορία» του επιλέγουμε συνειδητά να μην είμαστε «αμείλικτοι» με το αφεντικό του... Και μάλιστα από την ασφάλεια του γραφείου ή του καναπέ μας.       

Όσοι βλέπουν με το μυαλό και όχι με τα μάτια είναι βέβαιο ότι θα «προσέξουν» ότι ο σκυλάκος αποκλείεται να ήταν δεμένος την ώρα της πλημμύρας στην πεντακάθαρη και ανθισμένη γλάστρα!

...Ευτυχώς, τουλάχιστον ζει!!!

Σχόλια