default-image

Αυτοσχέδιο... πάρκινγκ δίπλα σε κλειστό γυμναστήριο video

Κρήτη
Αυτοσχέδιο... πάρκινγκ δίπλα σε κλειστό γυμναστήριο video

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σίγουρα δεν πρόκειται για δημοτικό πάρκινγκ. Οι  εικόνες που κατέγραψε ο τηλεοπτικός φακός  είναι μια ανάσα από το κλειστό γυμναστήριο στα 2 Αοράκια στη Νέα Αλικαρνασσό…

Πρόκειται για χώρο που διαμορφώθηκε προσωρινά σε χώρο στάθμευσης από εταιρεία ενοικίασης αυτοκινήτων στο Ηράκλειο με περισσότερα από 100 αυτοκίνητα!

 Εικόνες που προκάλεσαν έντονη δυσαρέσκεια σε δημότες , αθλητές αλλά και στη ΔΕΠΑΝΑΛ η οποία επικοινώνησε με την συγκεκριμένη εταιρεία ζητώντας την άμεση απομάκρυνση των αυτοκινήτων.

«Έγιναν οπωσδήποτε διαμαρτυρίες από την πλευρά της ΔΕΠΑΝΑΛ . Η εταιρεία δέχτηκε να τα μετακινήσει τα αυτοκίνητα . Ήταν ας πούμε ένας προσωρινός χώρος φύλαξης των αυτοκινήτων της και τα οποία σήμερα ίσως , αύριο να έχουν τελειώσει, υποστήριξε από την πλευρά του ο πρόεδρος της ΔΕΠΑΝΛ κ. Ξυλούρης.»

Και όλα αυτά συμβαίνουν σε μια περιοχή η οποία που αποτελεί ξέφραγο αμπέλι, εδώ και αρκετά χρόνια και σε έναν χώρο ο οποίος σύμφωνα με τη Λότζια είναι δημοτικός.

Ο χώρος τον οποίο έχει μισθώσει αυτή η εταιρεία επαρκεί και θα μεταφέρει τα αυτοκίνητα της σε αυτόν τον χώρο. Απλώς και μόνο δεν υπήρξε η χειμερινή φύλαξη και αφού δεν υπήρξε , προσωρινά τα στάθμευσε εκεί. Αυτό  που είναι σημαντικό είναι η άμεση αντίδραση της ΔΕΠΑΝΑΛ, προσθέτει ο κ. Ξυλούρης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πριν από 2,5 βδομάδες έκαναν την εμφάνιση τους, τα πρώτα αυτοκίνητα τα οποία πολλαπλασιάστηκαν στη πορεία, με την ΔΕΠΑΝΑΛ να αναλαμβάνει δράση  πριν από μια βδομάδα…

Ρεπορτάζ: Γεωργία Μακάκη

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News