default-image

Γάμος εκατομμυρίων για την κορυφαία Σερίνα Γουίλιαμς

Life
Γάμος εκατομμυρίων για την κορυφαία Σερίνα Γουίλιαμς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Σερίνα Γουίλιαμς δεν θα επιστρέψει στους αγώνες μετά την άδεια μητρότητας, αλλά στο Australian Open.

Ομως, σήμερα δεν μπορεί να τα σκεφτεί αυτά... Παντρεύεται η κορυφαία τενίστρια των τελευταίων χρόνων με πολύ υψηλούς προσκεκλημένους!

Η πρώην Νο1 στην παγκόσμια κατάταξη του τένις, η οποία την 1η Σεπτεμβρίου γέννησε την Αλέξις- Ολυμπία, θα παντρευτεί, όπως αποκάλυψε η Daily Mail, στο Κέντρο Σύγχρονης Τέχνης στη Νέα Ορλεάνη με τον πατέρα του κοριτσιού, τον δισεκατομμυριούχο Αλέξις Οχανιάν, δημιουργό της ιστοσελίδας Reddit.

Θα είναι ένας γάμος, με εκτιμώμενο κόστος του ενός εκατομμυρίου δολαρίων με προσκεκλημένα  250 άτομα, συμπεριλαμβανομένων γνωστών ονομάτων: Μπιγιονσέ, Τζέι Z, Κρις Τζένερ, Εβα Λονγκόρια, Κέλι Ρόουλαντ και η φίλη του πρίγκιπα Χάρι, Μέγκαν Μάκλι.

Η Σερίνα, σύμφωνα με την Daily  Mail, που αποκάλυψε την ημερομηνία και τον τόπο του γεγονότος που θα έπρεπε να έχει παραμείνει μυστικό μέχρι το τέλος, πιθανότατα θα φορέσει νυφικό Versace, ενώ ένα μεγάλο καρουσέλ διακρίνεται στο χώρο που θα γίνει ο γάμος.

Το λόμπι του Κέντρου Σύγχρονης Τέχνης θα είναι διακοσμημένο με κρύσταλλα και λουλούδια, ενώ οι αποκλειστικές φωτογραφίες πωλήθηκαν από το ζευγάρι στην Ανα Γουίντουρ της Vogue, που είναι πολύ καλή φίλη  της Σερένα αλλά και του Ρότζερ Φέντερερ.

Στην  τελετή θα παραστούν οι τρεις αδελφές Σερίνα , Βένους, Ισα και Λίντρια, όπως φυσικά και η ηλικίας μόλις 11 εβδομάδων  Αλέξις-Ολιμπία  που θα προσέχει όλη ημέρα η baby sitter της.

newsit

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News