default-image

Ελλάδα: «Μαύρη» Πέμπτη με νεκρούς και αγνοούμενους

Ελλάδα: «Μαύρη» Πέμπτη με νεκρούς και αγνοούμενους

Τραγωδίες δίχως τέλος και ανείπωτος πόνος και θλίψη στη Δυτική Αττική που μετρά 15 νεκρούς ενώ τις τελευταίες ώρες ένας νέος συναγερμός έχει σημάνει στην πυροσβεστική για την αναζήτηση και άλλων ατόμων με πυροσβέστες και αστυνομικούς να έχουν σπεύσει και πάλι στην περιοχή αναζητώντας ίχνη.

Στους έξι ανέρχονται συνολικά οι αγνοούμενοι στις πλημμύρες στην Δυτική Αττική, όπως ενημέρωσε επίσημα η Πυροσβεστική, ενώ αυτή την ώρα έχει αρχίσει εκ νέου η έντονη βροχόπτωση στην περιοχή.

"Σε εξέλιξη βρίσκονται 6 αναζητήσεις ατόμων στην ευρύτερη περιοχή της Μάνδρας, στην Αττική», αναφέρει στο Twitter η Πυροσβεστική.

Οι πρώτες εκτιμήσεις αναφέρουν ότι συνολικά περισσότερα από 500 σπίτια και καταστήματα υπέστησαν ζημιές, πολλά εκ των οποίων καταστράφηκαν ολοσχερώς από τα ορμητικά νερά.

Παράλληλα, υπολογίζεται ότι περίπου 300 αυτοκίνητα παρασύρθηκαν από τα ορμητικά νερά, ενώ το οδικό δίκτυο, σχεδόν στο σύνολό του, έχει υποστεί πολύ σοβαρές ζημιές

Αναγνωρίστηκε ένας ακόμη νεκρός

Αναγνωρίστηκε από τους οικείους του, η σορός του άτυχου άνδρα, που εντοπίστηκε πρωινές ώρες χθες στη θαλάσσια περιοχή έμπροσθεν παραλίας Ελευσίνας στη θέση "Αμερικανική προβλήτα".

Πρόκειται για ένα 47χρονο οδηγό φορτηγού οχήματος που, με το βυτιοφόρο του, είχε φορτώσει καύσιμα από τις εγκαταστάσεις των ΕΛΠΕ προκειμένου να τα μεταφέρει στο Καρπενήσι. Ο 47χρονος εγκλωβίστηκε λόγω των δυσμενών καιρικών φαινομένων στην περιοχή της Μάνδρας και στην προσπάθεια του να διαφύγει από το όχημά του παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά.

 Η σορός του εντοπίστηκε στην παραλία της Ελευσίνας από κυβερνήτη λάντζας και ειδοποιήθηκε άμεσα το λιμενικό σώμα.

Μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Ελευσίνας «Θριάσιο», όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Δυστυχώς υπάρχουν άνθρωποι που δεν έχουν ταυτοποιηθεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ>> ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ΕΝΟΣ ΠΑΤΕΡΑ ΣΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ: ΜΑΜΑ ΠΝΙΓΟΜΑΣΤΕ

Μάχη για τη ζωή της δίνει ηλικιωμένη γυναίκα

Στο νοσοκομείο δίνει μάχη για τη ζωή μια ηλικιωμένη γυναίκα η οποία διασώθηκε την τελευταία στιγμή.

Η άτυχη γυναίκα βρίσκεται διασωληνωμένη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας στο Θριάσιο Νοσοκομείο.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News