Ειδήσεις

Απαγωγή Λεμπιδάκη: Το "προφίλ" του 39χρονου συλληφθέντα

Γνωστός και αγαπητός στην τοπική κοινωνία ο 39χρονος, άλλαζε συχνά επαγγέλματα, από πωλητής κοσμημάτων, μέχρι βαριές χειρωνακτικές εργασίες.

Το πρωί της Τρίτης συνελήφθη ο όγδοος εμπλεκόμενος στην υπόθεση απαγωγής του Μιχάλη Λεμπιδάκη, πρόκειται για 39χρονο άνδρα από τις Σέρρες, ο οποίος ωστόσο κατοικεί στην ευρύτερη περιοχή του Ρεθύμνου τα τελευταία χρόνια.

Οι αστυνομικές αρχές μεθοδευμένα βρίσκονταν στα ίχνη του το τελευταίο χρονικό διάστημα, όμως φέρεται να καθυστερούσαν τη σύλληψή του, μήπως και οδηγούνταν σε περαιτέρω συλλήψεις εμπλεκομένων.

 Τον 39χρονο πρόδωσαν τα αποτυπώματα που βρέθηκαν στον τελευταίο χώρο όπου κρατούνταν ο Μιχάλης Λεμπιδάκης από τους απαγωγείς, στην μάνδρα λίγο έξω από το Ρέθυμνο.

>>ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΝΕΑ ΣΥΛΛΗΨΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΛΕΜΠΙΔΑΚΗ

Ο 39χρονος συνελήφθη στους Αρμένους, χωριό 7 χιλιόμετρα νότια της πόλης του Ρεθύμνου και εντός της ακτίνας καταγωγής και κύριας δράσης της πλειοψηφίας εκ των ήδη συλληφθέντων για την απαγωγή του Μιχάλη Λεμπιδάκη.

Αίσθηση προκαλεί το γεγονός ότι τελευταίος τόπος κατοικίας του εδώ και δύο περίπου χρόνια, ήταν ένα παλαιό λατομείο στους Αρμένους Ρεθύμνου, ενώ φέρεται να έχει εργαστεί ως υπάλληλος στη μάνδρα όπου κρατείτο ο Μιχάλης Λεμπιδάκης.

Γνωστός και αγαπητός στην κοινωνία του Ρεθύμνου ο 39χρονος Σερραίος, άλλαζε συχνά επαγγέλματα, από πωλητής κοσμημάτων, μέχρι και βαριές χειρωνακτικές εργασίες πραγματοποιούσε για να καταφέρνει να έχει μια άνετη ζωή με πολλές δραστηριότητες στη φύση και με αρκετά κατοικίδια ζώα για συντροφιά, χωρίς να έχει ακόμη τη δική του οικογένεια, πολυπράγμων και ελεύθερο πνεύμα με το όνομά του να ακούγεται στην κοινωνία ως εμπλεκόμενου λίγες μέρες μετά την αποκάλυψη των επτά συλλήψεων για την απαγωγή του Μιχάλη Λεμπιδάκη και ενώ η αστυνομία προσπαθούσε να βρει περαιτέρω στοιχεία, ο ίδιος πλέον τηρούσε χαμηλό προφίλ.

Η αστυνομία καλεί τους πολίτες ανώνυμα και με το απόρρητο της επικοινωνίας να προσκομίσουν στοιχεία, ενώ ο 39χρονος θα παρουσιαστεί αύριο ενώπιον του ανακριτή.

Ρεπορτάζ: Ματθαίος Καπετανάκης

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια