default-image

Με δημάρχους του νομού Ηρακλείου ο Μανώλης Σφυρής

Κρήτη
Με δημάρχους του νομού Ηρακλείου ο Μανώλης Σφυρής

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συναντήσεις με δημάρχους του Νομού Ηρακλείου είχε σήμερα ο Επικεφαλής του Συνδυασμού «Σύγχρονο - Ανεξάρτητο Επιμελητήριο» Μανώλης Σφυρής.  

Ο υποψήφιος πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ηρακλείου επισκέφθηκε στο γραφείο του τον δήμαρχο Βιάννου Παύλο Μπαριτάκη, από τον οποίο ζήτησε τη συνδρομή του, και ως προέδρου των Φοροτεχνικών, για την πληρέστερη ενημέρωση των επιχειρηματιών για το ρόλο του Επιμελητηρίου.

Όπως είπε ο κ. Σφυρής, οι επιχειρηματίες θα δέχονται να πληρώνουν τη συνδρομή τους, αν αντιληφθούν την πολυδιάστατη και ουσιαστική βοήθεια που μπορεί να τους προσφέρει το Επιμελητήριο, κάτι που είναι στις προτεραιότητες του συνδυασμού του.

Στη Βιάννο, ο κ. Σφυρής επισκέφθηκε μαζί με  μέλη του συνδυασμού, την ιδιοκτήτρια ζαχαροπλαστείου κ. Κατερίνα Ραπτάκη, από την οποία άκουσαν τα προβλήματα των επαγγελματιών της περιοχής

Ακολούθησε συνάντηση με τον δήμαρχο Μινώα Πεδιάδος Ζαχαρία Καλογεράκη. Ο δήμαρχος ενημέρωσε τον κ. Σφυρή για τις τεράστιες δυσκολίες πολλών επαγγελματιών του Δήμου του στο να εξασφαλίσουν ασφαλιστική και φορολογική ενημερότητα, γεγονός που δυσκολεύει και τη λειτουργία του ίδιου του Δήμου, όσον αφορά την εκτέλεση δημόσιων έργων.

Τον κ. Σφυρή συνόδευαν στις επισκέψεις του οι υποψήφιοι του συνδυασμού κ.κ. Κώστας Πατεράκης, Νίκος Ξενικάκης, Δημήτρης Τσουτσουδάκης, Βαγγέλης Γαβριλάκης και η κα Μαρία Μαρκάκη.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News