default-image

Τιμές – «χρυσάφι» για το Χριστουγεννιάτικο Κάστρο (video)

Κρήτη
Τιμές – «χρυσάφι» για το Χριστουγεννιάτικο Κάστρο (video)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Χρυσάφι» είναι για τους επαγγελματίες οι τιμές για το Χριστουγεννιάτικο Κάστρο για το χρονικό διάστημα των μόλις 37 ημερών.

Οι τιμές για το Χριστουγεννιάτικο Κάστρο

Για την πίστα πατινάζ το κόστος είναι στις 13.000 ευρώ.

Για τέσσερα παιχνίδια και ένα τρενάκι, η τιμή ξεκίνησε στις 15.000 ευρώ, ενώ μέσα σε λίγα λεπτά ξεπέρασε τις 20.000 ευρώ, για να αγγίξει τελικά το χρηματικό ποσό τις 40.000 ευρώ, σύμφωνα με τον επιχειρηματία, ο οποίος υπολόγισε τα συνολικά έξοδα, χωρίς ωστόσο να λαμβάνει απαντήσεις για σημαντικά ζητήματα σε σχέση με το ρεύμα, και όχι μόνο.

Ιδιώτης που θα πουλάει καραμέλες στην πλατεία Ελευθερίας θα πληρώσει 3.000 ευρώ, ενώ μια καντίνα με σουβλάκια 4.000 ευρώ.

Φωτογράφος στην πλατεία θα πληρώσει 3.000 ευρώ, ενώ ιδιώτης που θα πουλάει ποπ-κορν 1.000 ευρώ.

Το Χριστουγεννιάτικο Κάστρο ετοιμάζεται για τη φετινή εορταστική περίοδο

Σκηνές απείρου κάλλους

Βέβαια, νωρίτερα, έγινε το "έλα να δεις", με εικόνες απείρου κάλλους, κατά τη διάρκεια της σύσκεψης με θέμα το άνοιγμα προσφορών για την παραχώρηση μικρών χριστουγεννιάτικων σπιτιών στην πλατεία Ελευθερίας του Ηρακλείου την περίοδο των εορτών, τα οποία και θα αποτελούν μέρος του Χριστουγεννιάτικο Κάστρου.

>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΧΕΙΡΟΔΙΚΙΑ ΚΑΙ ΕΝΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΑ ΣΠΙΤΑΚΙΑ

Χειροδικία, λογομαχίες και μεγάλες στιγμές έντασης ήταν τα όσα σημειώθηκαν, με τη σύσκεψη της Επιτροπής Δημοπρασίας του Δήμου Ηρακλείου για την ενοικίαση χώρων στην πλατεία Ελευθερίας, όπου θα στηθεί το Χριστουγεννιάτικο Κάστρο, να μετατρέπεται σε... μπάχαλο.

Δείτε το βίντεο:

Ρεπορτάζ: Γεωργία Μακάκη

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News