default-image

Γέμισε χαμόγελα από τα παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ η Τράπεζα Χανίων

Κρήτη
Γέμισε χαμόγελα από τα παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ η Τράπεζα Χανίων

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κοντά στις κοινωνικές δομές που παρέχουν πολύτιμες υπηρεσίες σε παιδιά συνεχίζει να είναι η Συνεταιριστική Τράπεζα Χανίων.

Σήμερα έγινε ο στολισμός του Χριστουγεννιάτικου δέντρου στο κεντρικό κατάστημα της Τράπεζας στα Χανιά, από παιδιά του τοπικού παραρτήματος της ΕΛΕΠΑΠ που έστειλαν μήνυμα χαράς με την παρουσία τους. Από την εκδήλωση δεν θα μπορούσε να λείψει ο Άγιος Βασίλης που μοίρασε δώρα στα παιδιά εν όψει της γιορτής της αγάπης.

Φέτος η διοίκηση της Συνεταιριστικής Τράπεζας Χανίων επέλεξε ο στολισμός του Χριστουγεννιάτικου δέντρου να συμβολίσει την υποστήριξη της σε κοινωνικές και προνοιακές δομές που παρέχουν πολύτιμες υπηρεσίες σε παιδιά.

Όπως είπε ο κ. Μανόλης Κορωνιωτάκης αναπληρωτής Διευθυντής του Κεντρικού Καταστήματος της Τράπεζας, «στόχος είναι να καθιερωθεί ο στολισμός του χριστουγεννιάτικου δέντρου από παιδιά προνοιακών κέντρων της πόλης.

Η Τράπεζα και οι εργαζόμενοι, είμαστε πάρα πολύ περήφανοι και χαρούμενοι για τη σημερινή δράση και ευχαριστούμε ιδιαίτερα τα παιδιά που ήρθαν σήμερα εδώ και γέμισαν το χώρο μας με χαμόγελα και αισιοδοξία».

Παιδιά προσχολικής ηλικίας του παραρτήματος της ΕΛΕΠΑΠ ήταν εκείνα που ομόρφυναν με στολίδια το δέντρο, δίνοντας παράλληλα με την παρουσία τους ένα ξεχωριστό τόνο στο χώρο του καταστήματος της Τράπεζας Χανίων.

«Χαιρόμαστε που δόθηκε η δυνατότητα στα παιδιά της πρώιμης θεραπευτικής παρέμβασης του κέντρου να βρεθούν εδώ μαζί με εμάς και να ανοίξουμε κατά κάποιο τρόπο την εορταστική περίοδο με χαμόγελα, δώρα και καλή διάθεση» είπε η κ. Μάγκυ Αρσενίδη Μανουσέλη Υπεύθυνη του Παραρτήματος της ΕΛΕΠΑΠ Χανίων εκφράζοντας παράλληλα την ευγνωμοσύνη της προς τη διοίκηση της Τράπεζας.  

Η Συνεταιριστική Τράπεζα Χανίων στηρίζει και οικονομικά το έργο του τοπικού παραρτήματος της Ελληνικής Εταιρείας Προστασίας και Αποκατάστασης Αναπήρων Παίδων. Το παράρτημα Χανίων της ΕΛΕΠΑΠ προσφέρει μια σειρά προγραμμάτων ολιστικής παρέμβασης σε 160 παιδιά βρεφικής, προσχολικής και σχολικής ηλικίας.

Ρεπορτάζ: Βίκυ Παπαδογιαννάκη

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News