default-image

Διανομή προϊόντων σε δικαιούχους ΤΕΒΑ

Κρήτη
Διανομή προϊόντων σε δικαιούχους ΤΕΒΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Διανομή προϊόντων Βασικής Υλικής Συνδρομής (οδοντόκρεμα, σαμπουάν, χαρτί υγείας, χαρτί κουζίνας, σακούλες σκουπιδιών, υγρό πιάτων, υγρό γενικής χρήσης, απορρυπαντικό πλυντηρίου, σερβιέτες, σκούπες, πάνες ακράτειας) και ειδών παντοπωλείου (ρύζι, μακαρόνια, φασόλια, αλεύρι, ζάχαρη, παξιμάδι, τυρί φέτα) από τις αποκεντρωμένες προμήθειες του Επιχειρησιακού Προγράμματος Επισιτιστικής Βοήθειας και Βασικής Υλικής Συνδρομής (ΤΕΒΑ), προκειμένου να διατεθούν στους φορείς που συμμετέχουν στην Κοινωνική Σύμπραξη της Περιφέρειας Κρήτης.

Η διανομή για τα Είδη Βασικής Υλικής συνδρομής και ειδών παντοπωλείου θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 20/11/2017 στους φορείς της κοινωνικής σύμπραξης της Περιφέρειας Κρήτης της Περιφερειακής Ενότητας Ηρακλείου, την Τρίτη 21/11/2017 στην Περιφερειακή Ενότητα Λασιθίου  και την Τετάρτη 22/11/2017 στις Περιφερειακές Ενότητες Χανίων, Ρεθύμνης.

Ωφελούμενοι του Προγράμματος Επισιτιστικής Βοήθειας και Βασικής Υλικής Συνδρομής είναι οι τελικοί δικαιούχοι που έχουν υποβάλει αίτηση μέσω ΗΔΙΚΑ.

Οι δικαιούχοι θα ειδοποιηθούν από τους Δήμους και τους Φορείς Εταίρους με ατομικό μήνυμα ή τηλεφώνημα για την παραλαβή των προϊόντων από τα σημεία διανομής των φορέων που έχουν ενταχθεί και παραλαμβάνουν τα προϊόντα.

Τα τρόφιμα θα διανεμηθούν από τους συμπραττόμενους φορείς στους ωφελούμενους αμέσως μετά την παραλαβή τους και οι συμπραττόμενοι φορείς υποχρεούνται να ενημερώσουν όλους τους δικαιούχους για την διάθεση των προϊόντων.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News