default-image

Με συγκίνηση είπαν "αντίο" στον αγαπητό διευθυντή Γ.Παπαδάκη

Κρήτη
Με συγκίνηση είπαν "αντίο" στον αγαπητό διευθυντή Γ.Παπαδάκη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με βουβό πόνο και θλίψη αποχαιρέτησαν το μεσημέρι συγγενείς, φίλοι και συνάδελφοι τον Γενικό Διευθυντή Τεχνικών Υπηρεσιών της Περιφέρειας Κρήτης, Γιώργο Παπαδάκη. Η νεκρώσιμη ακολουθία εψάλη στον Άγιο Μηνά που κατακλύστηκε από όσους θέλησαν να πουν το στερνό αντίο.

Ο Γιώργος Παπαδάκης έφυγε από τη ζωή στα 61 του χρόνια καθώς πάλευε με τον καρκίνο αλλά τελικά προδόθηκε από την καρδιά του.

>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ: ΣHMEΡA TO ANTIO ΣΤΟΝ ΑΓΑΠΗΤΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ

>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΘΛΙΨΗ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΤΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΠΟΥ "ΕΦΥΓΕ"

Άνθρωποι με τους οποίους συνεργάστηκε μιλούν για έναν πολύ αγαπητό άνθρωπο που άφησε το στίγμα του και λείψει ιδιαίτερα από τους συναδέλφους του.

Ο Γεώργιος Παπαδάκης ήταν ένας σημαντικός άνθρωπος. Τον χαρακτήριζε  η πηγαία ευγένεια, η λεπτότητα στο ήθος και τους τρόπους, η φιλικότητα, η εντιμότητα, η εργατικότητα και η προσφορά, όπως παραδέχονται όλοι όσοι τον γνώριζαν. Υπήρξε μέλος της οικογένειας των μηχανικών από το 1980. Υπηρέτησε με ζήλο τόσο στη Νομαρχία Λασιθίου, όσο και ως διευθυντής στη Γενική Διεύθυνση Αναπτυξιακού Προγραμματισμού, Περιβάλλοντος και Υποδομών της Περιφέρειας Κρήτης.

Το Δ.Σ. της ΕΜΔΥΔΑΣ Ανατολικής Κρήτης με ανακοίνωσή του εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια «στην οικογένεια του συναδέλφου Γεωργίου Παπαδάκη για τον ξαφνικό χαμό του».

Φωτογραφίες: Νίκος Χαλκιαδάκης

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News