Ειδήσεις

Στην «αμαρτία» του Facebook κι ο Πασπάτης (video)

Ο κ. Πασπάτης στη συνεδρίαση του Δ.Σ. αντί να παρακολουθεί τις τοποθετήσεις των δημοτικών συμβούλων περιηγούνταν στο ίντερνετ

Στο ίδιο «αμάρτημα», το facebook, που διέγραψε ο δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός την Αθηνά Σπανάκη - Κοχιαδάκη και τον Μανώλη Σαλούστρο από τη δημοτική ομάδα του, μπορεί να υποστηρίξει εύκολα κάποιος ότι υπέπεσε και ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Γρηγόρης Πασπάτης.

Ο κ. Πασπάτης για αρκετή ώρα στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου αντί να παρακολουθεί τις τοποθετήσεις των δημοτικών συμβούλων περιηγούνταν στο ίντερνετ και στο facebook όπως μαρτυρά η εικόνα από την κάμερα της live μετάδοσης στο youtube που είναι εγκατεστημένη αριστερά και πάνω από το προεδρείο.

Μάλιστα στην εικόνα φαίνεται ο κ. Πασπάτης να είναι τόσο απορροφημένος που όταν ο δήμαρχος του λέει ότι βγαίνει εκτός αιθούσης δε γυρίζει καν να τον δει ενώ σε άλλο πλάνο ο αντιδήμαρχος Κώστας Βαρδαβάς πλησιάζει το έδρανο του Προέδρου και εκείνος του δείχνει αυτό το κάτι… που παρακολουθούσε από το κινητό του.

Ο κ. Βαρδαβάς παίρνει το κινητό στα χέρια του για να δει καλύτερα. Τα βίντεο από την κάμερα του Δημοτικού Συμβουλίου Ηρακλείου προβλήθηκαν από το δελτίο της ΚΡΗΤΗ TV όπου και για πρώτη φορά μετά τη διαγραφή της φιλοξενήθηκε και δήλωση της Αθηνάς Σπανάκη - Κοχιαδάκη δηλώνοντας ότι έμαθε για τη διαγραφή της από κουτσομπολιά!

Το απόσπασμα από το δελτίο ειδήσεων της ΚΡΗΤΗ TV είναι εξαιρετικά ενδιαφέρον:

Ρεπορτάζ: Λευτέρης Συμβουλάκης

Σχόλια