default-image

Χήρα 35χρονου: Αν την είχαν συλλάβει, ο άντρας μου θα ζούσε

Κρήτη
Χήρα 35χρονου: Αν την είχαν συλλάβει, ο άντρας μου θα ζούσε

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ξέσπασε , μιλώντας για την 26χρονη που φέρεται να μαχαίρωσε μέχρι θανάτου το σύζυγό της στον Ξηροπόταμο Ηρακλείου, η χήρα του άτυχου 35χρονου Αλβανού. Όπως είπε μιλώντας στην εκπομπή Τατιάνα Live είχαν παρακαλέσει αρκετές φορές την αστυνομία να συλλάβουν την 26χρονη κι αν δεν έιχε αφεθεί ελεύθερη «ο σύζυγός της θα ήταν ζωντανός».

Όπως ανέφερε με λυγμούς και σε σπαστά ελληνικά η σύζυγος του άτυχου 35χρονου «δεν έχω λόγια, δεν υπάρχει κράτος δεν είναι άνθρωποι που την έβγαλαν «έξω»… γιατί ο άντρας μου να πεθάνει; Ήταν άρρωστη, δεν υπάρχουν νόμοι… »

Όπως ανέφερε ακόμη για την 26χρονη φερόμενη δράστιδα η οποία φέρεται να είναι τοξικομανής και να προκαλούσε προβλήματα «τόσες φορές παρακαλούσαμε την αστυνομία «πάρτε την γιατί θα μας κάνει κακό». Αν δεν την βάλουν «μέσα» ειλικρινά δεν ξέρω τι θα κάνω.Γιατί έφυγε ο άντρας μου και μου άφησε δύο μικρά παιδιά. Αν την είχαν πάρει, ο άντρας μου θα ζούσε τώρα».  

>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΘΡΗΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ 35ΧΡΟΝΟ ΠΑΤΕΡΑ - ΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΦΟΝΙΚΟ

Υπενθυμίζεται ότι η 26χρονη προφυλακίστηκε μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης. O 35χρονος έπεσε νεκρός από μαχαιριά που φέρεται να δέχτηκε από την 26χρονη κατηγορούμενη, γειτόνισσα του μάλιστα, χρήστη ναρκωτικών ουσιών.

Ο αλλοδαπός άντρας, αργά το βράδυ της Παρασκευής, στην περιοχή του Ξηροπόταμου, επί της οδού Ζεφύρου, μη γνωρίζοντας τι τον περίμενε, ζήτησε από την κατηγορούμενη να κάνει ησυχία, αφού σύμφωνα με πληροφορίες, έκανε φασαρία με αποτέλεσμα να οδηγηθούμε αργότερα στην τραγωδία.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News