default-image

Ο Μπραντ Πιτ ερωτεύτηκε πανέμορφη πριγκίπισσα;

Life
Ο Μπραντ Πιτ ερωτεύτηκε πανέμορφη πριγκίπισσα;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ένας χρόνος πέρασε από τον χωρισμό του Μπραντ Πιτ με την Αντζελίνα Τζολί και πολλά είναι τα διεθνή ΜΜΕ που θέλουν να τον... αποκαταστήσουν.  

Σύμφωνα με το πιο πρόσφατο δημοσίευμα, ο ηθοποιός του Χόλιγουντ, που αυτό το διάστημα βρίσκεται στα γυρίσματα του θρίλερ Ad Astra, δεν είναι πια single. Μάλιστα δημοσιεύματα που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες θέλουν τον Πιτ να είναι ζευγάρι με τη πριγκίπισσα του Μονακό, Σαρλότ Κασιράγκι.

Ο ηθοποιός και η όμορφη πριγκίπισσα, σύμφωνα με τον διεθνή Τύπο, κατάφεραν να κρύψουν τη σχέση τους εδώ και ένα μήνα, όμως πλέον φανερώθηκε.

Σύμφωνα με τα ίδια δημοσιεύματα,  ο Πιτ εμφανίστηκε σε event του Los Angeles County Museum of Art μαζί με τη Κασιράγκι και οι δύο τους ήταν αχώριστοι.

Η πανέμορφη Σαρλότ Κασιράγκι είναι κόρη της Καρολίνας του Μονακό, αθλήτρια ιππασίας, fashion icon και μητέρα ενός γιου που απέκτησε με τον κωμικό ηθοποιό Γκαντ Ελμάλεχ -από τον οποίο έχει χωρίσει.

Σε περίπτωση που τα δημοσιεύματα ισχύουν, τότε η Σαρλότ Κασιράγκι και ο Μπραντ Πιτ είναι ένα από τα πιο ωραία ζευγάρια του διεθνούς star system.

Πηγή: thetoc.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News