default-image

Είσαι νέος χωρίς δουλειά; Ήρθε ένα σεμινάριο για σένα! - vid

Κρήτη
Είσαι νέος χωρίς δουλειά; Ήρθε ένα σεμινάριο για σένα! - vid

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μία πρωτοβουλία της Coca - Cola Τρία Έψιλον παίρνει «σάρκα και οστά», με την υποστήριξη της Περιφέρειας Κρήτης. Ένα σεμινάριο που ξεκινά σήμερα, 13 Νοεμβρίου και θα διαρκέσει έως 16 Νοεμβρίου στο Πολιτιστικό Κέντρο Ηρακλείου καλεί τη νέα γενιά να συμμετέχει στο πρόγραμμα Υouth Empowered.

Το συγκεκριμένο σεμινάριο απευθύνεται σε νέους ηλικίας 18 έως 30 ετών που βρίσκονται εκτός αγοράς εργασίας.

Πρόκειται για μια πρωτοβουλία που προσφέρει:

1. τον απαραίτητο συνδυασμό προσωπικών και επαγγελματικών δεξιοτήτων σύμφωνα με τις ανάγκες του σύγχρονου εργασιακού περιβάλλοντος

2. καθοδήγηση από στελέχη της αγοράς και της εταιρείας και

3. επαγγελματική δικτύωση σε νέους που βρίσκονται εκτός αγοράς εργασίας και θέλουν να προετοιμαστούν όσο το δυνατόν καλύτερα για να ενταχθούν σε αυτήν.

Το πρόγραμμα πλαισιώνεται από ένα ευρύ δίκτυο ειδικών της αγοράς εργασίας, καθώς και φορείς και επιχειρήσεις που συμβάλλουν σημαντικά στους σκοπούς του προσφέροντας περιεχόμενο, μέντορες και δυνατότητες δικτύωσης.

Η συμμετοχή δεν προϋποθέτει πτυχίο ή εξειδίκευση. Μπορεί να συμμετάσχει κανείς μέσω πενθήμερων εκπαιδευτικών σεμιναρίων σε μεγάλες πόλεις της Ελλάδας και παράλληλα διαδικτυακά, οποιαδήποτε στιγμή, μέσω της δωρεάν εγγραφής στη διαδραστική πλατφόρμα youthempowered.gr.

Οι μέρες διεξαγωγής του σεμιναρίου

Από τις 13 έως τις 16 Νοεμβρίου, θα διεξαχθεί στο Πολιτιστικό Κέντρο Ηρακλείου (Λεωφ. Πλαστήρα 10, 712 01, Ηράκλειο), ένα βιωματικό εκπαιδευτικό σεμινάριο του Προγράμματος, με την Υποστήριξη της Περιφέρειας Κρήτης και την παρουσία του Περιφερειάρχη, κ. Σταύρου Αρναουτάκη τη Δευτέρα 13 Νοεμβρίου στις 10:30.

Στο σεμινάριο, πρόκειται να συμμετάσχουν χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση, 50 νέοι από την Κρήτη, στελέχη της εταιρείας μας που θα λειτουργήσουν ως μέντορες, αλλά και τοπικές επιχειρήσεις, όπως η εταιρία ΧΑΛΚΙΑΔΑΚΗΣ.

Κάθε μέρα θα έχει διαφορετική θεματική εκπαιδευτική ενότητα, καλύπτοντας βασικά πεδία, απαραίτητα στη σύγχρονη αγορά εργασίας. Οι θεματικές του σεμιναρίου είναι:

1η ημέρα: προετοιμασία συνεντεύξεων και βιογραφικού

2η ημέρα: διοίκηση έργου, βασικές γνώσεις οικονομικών

3η ημέρα: επιχειρηματικός σχεδιασμός

4η ημέρα: δεξιότητες πώλησης και τεχνικές διαπραγμάτευσης

Φωτογραφίες: Νίκος Χαλκιαδάκης

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News