default-image

Το… «μπαρμπούτι» στο καφενείο έφερε συλλήψεις

Κρήτη
Το… «μπαρμπούτι» στο καφενείο έφερε συλλήψεις

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τα Χριστούγεννα δεν έχουν φτάσει ακόμα, όμως τα τυχερά παιχνίδια οι Έλληνες τα έχουν ήδη ξεκινήσει ή… μπορεί και να μην τα είχαν σταματήσει ποτέ.

Συγκεκριμένα, τα μεσάνυχτα της Κυριακής αστυνομικοί κατά τη διάρκεια ελέγχου, μπήκαν σε καφενείο στο Ηράκλειο και έβγαλαν… «λαβράκι». Εννιά άντρες είχαν «ριχτεί» στο παιχνίδι με ζάρια, 6 Έλληνες και 3 Αλβανοί. Πρόκειται για ντόπιους ηλικίας από 38 έως 62 ετών, ενώ οι ηλικίες των τριών Αλβανών είναι 52, 54 και 61.

Στόχος της Αστυνομίας είναι η καταπολέμηση του φαινομένου των παράνομων τυχερών παιχνιδιών.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, το καφενείο, που βρίσκεται κεντρικά της πόλης του Ηρακλείου, ανήκει σε μία 31χρονη η οποία ωστόσο δε βρισκόταν χτες τα μεσάνυχτα στο σημείο.

Εκείνη την ώρα, υπεύθυνος τους καφενείου ήταν ένας 38χρονος που είχε επιτρέψει στους θαμώνες του καταστήματος τα παιχνίδια με τα ζάρια, ενώ συμμετείχε και ο ίδιος. Οι συλλήψεις λοιπόν λόγω… ζαριών, ανέρχονται στις 9.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα ζευγάρι ζάρια, αλλά και το πολύ μεγάλο ποσό των 9.080 ευρώ που… προκύπτει από τα παράνομα αυτά παιχνίδια.

Ο έλεγχος στο καφενείο πραγματοποιήθηκε από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Ειδικών Αποστολών της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κρήτης.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου, ενώ οι συλληφθέντες με τη σχηματισθείσα σε βάρος τους δικογραφία, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News