default-image

Ανατροπή αυτοκινήτου στο ύψος του ΚΤΕΟ

Κρήτη
Ανατροπή αυτοκινήτου στο ύψος του ΚΤΕΟ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Λίγα μόλις 24ωρα πέρασαν από το τροχαίο δυστύχημα στο Καβροχώρι που «μούδιασε» την Κρήτη και έπειτα από το… πρώτο τροχαίο της Δευτέρας, έρχεται και δεύτερο, αυτή τη φορά περίπου 200 μέτρα από το ΚΤΕΟ, στην εθνική οδό Ηρακλείου - Αγίου Νικολάου.

Ένα αυτοκίνητο έκανε στην κυριολεξία… τούμπα και μάλιστα πάνω σε στροφή. Πρόκειται για το τρίτο τροχαίο που σημειώθηκε μέσα σε διάστημα μόλις λίγων ωρών.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως δεν έχει προκληθεί κάποιος τραυματισμός, αφού δε χρειάστηκε η επέμβαση του ΕΚΑΒ, ούτε όμως και της Πυροσβεστικής, καθώς δεν υπήρχε εγκλωβισμός. Ωστόσο, στο σημείο βρέθηκε από την πρώτη στιγμή η Τροχαία προκειμένου να ρυθμίσει την κυκλοφορία.

Σε κάθε περίπτωση, χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή κυρίως τις μέρες που βρέχει, καθώς ο δρόμος είναι ολισθηρός και παρόμοια περιστατικά, όπως αυτό που βλέπουμε στις φωτογραφίες, είναι πολύ εύκολο να συμβούν.

>>ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΤΡΟΧΑΙΟ ΜΕ 4 ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΕΝΑ 6ΧΡΟΝΟ ΠΑΙΔΙ ΣΤΙΣ ΑΡΧΑΝΕΣ

Για να αποφευχθούν λοιπόν κι άλλα τροχαία ατυχήματα στους αιματοβαμμένους δρόμους της Κρήτης, πρέπει ο οδηγός να έχει… «τα μάτια του δεκατέσσερα».

>>ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΤΡΟΧΑΙΟ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ - 49 ΝΕΚΡΟΙ ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΤΟ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News