default-image

Τροχαίο με το καλημέρα - 49 νεκροί στην άσφαλτο της Κρήτης

Κρήτη
Τροχαίο με το καλημέρα - 49 νεκροί στην άσφαλτο της Κρήτης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με την Κρήτη να προσπαθεί να συνέλθει από το διπλό θανατηφόρο τροχαίο το πρωί του Σαββάτου στο δρόμο Γαζίου- Καβροχωρίου, στοιχίζοντας τη ζωή σε έναν 25χρονο και έναν 29χρονο, τα τροχαία στην Κρήτη δεν έχουν τέλος .

Και ενώ το νησί μετρά ήδη 49 νεκρούς, από τις αρχές του 2017 μέχρι σήμερα, εκ των οποίων 46 άντρες και 3 γυναίκες, με το καλημέρα της Δευτέρας και της εβδομάδας, ένα ακόμη ατύχημα υπήρξε με αποτέλεσμα να μεταφερθούν στο νοσοκομείο δύο άτομα έπειτα από σύγκρουση οχημάτων στον κόμβο Σκαλανίου Αρχανών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΗΣΑΝ ΤΑ ΔΥΟ ΞΑΔΕΛΦΙΑ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΘΗΚΑΝ ΣΕ ΤΡΟΧΑΙΟ

Το ατύχημα σημειώθηκε όταν δύο αυτοκίνητα υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες συγκρούστηκαν μεταξύ τους και ως εκ τούτου τραυματίστηκαν δύο άτομα.

Ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ έφτασαν στο σημείο για την παραλαβή του και μεταφορά στο νοσοκομείο χωρίς ωστόσο να έχει τεθεί σε κίνδυνο η υγεία τους.

Πάντως σύμφωνα με τις πληροφορίες προκλήθηκαν προβλήματα στην  κυκλοφορία των οχημάτων και δημιουργήθηκαν ουρές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ : ΤΡΟΧΑΙΟ ΜΕ 4 ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ ΚΑΙ 6ΧΡΟΝΟ ΠΑΙΔΙ

Να υπενθυμίσουμε πάντως ότι ελάχιστες ώρες πριν το πρωινό τροχαίο ένα ακόμη ατύχημα σημειώθηκε λίγο μετά τα μεσάνυχτα και πάλι στο ύψος του κόμβου Αρχανών.

Κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, δύο οχήματα συγκρούστηκαν με αποτέλεσμα τον τραυματισμό πέντε επιβατών.

Στα αυτοκίνητα επέβαιναν δύο άντρες, δύο γυναίκες και ένα 6χρονο παιδί. Άμεσα έσπευσαν στο σημείο του ατυχήματος δύο ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ καθώς και το όχημα άμεσης επέμβασης μαζί με αναισθησιολόγο ιατρό.

Σε κάθε περίπτωση οι οδηγοί θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στις μετακινήσεις τους σήμερα λόγω των καιρικών συνθηκών και της βροχόπτωσης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΜΕ ΔΥΟ ΝΕΚΡΟΥΣ ΣΕ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ >>ΘΑΝΑΤΟΦΟΡΟ ΤΡΟΧΑΙΟ: ΕΙΧΕ ΑΓΙΟ ΑΦΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΤΟΥ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥ

Ρεπορτάζ: Βάλια Μπούη

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News