default-image

Πρώτος στην Κρήτη ο Ανδρουλάκης - Το Λασίθι «ψήφισε» Φώφη

Κρήτη
Πρώτος στην Κρήτη ο Ανδρουλάκης - Το Λασίθι «ψήφισε» Φώφη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Την υποστήριξή της στο Νίκο Ανδρουλάκη έδειξε η Κρήτη, καθώς ο Κρητικός πολιτικός έλαβε 7.818 ψήφους, με τη Φώφη Γεννηματά να ακολουθεί, λαμβάνοντας 7.054 ψήφους.

>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΝΟΜΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΠΡΩΤΟΣ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ Ο ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ

Σε επίπεδο Κρήτης, ο Νίκος Ανδρουλάκης πέρασε πρώτος, με διαφορά 764 ψήφων, με την... ανατροπή να κάνει ο Νομός Λασιθίου, καθώς αποτελεί το μοναδικό Κρητικό Νομό, που αναδείχθηκε πρώτη η Φώφη Γεννηματά.

Νομός Χανίων

Και στο Νομό Χανίων, όπως και στο Νομό Ηρακλείου, πρώτος εξελέγη ο Νίκος Ανδρουλάκης, με 107 ψήφους διαφορά από τη Φώφη Γεννηματά που ακολουθεί.

Αναλυτικότερα, 2.876 Χανιώτες ψήφισαν για το νέο φορέα της Κεντροαριστεράς. Ο Νίκος Ανδρουλάκης έλαβε 928 ψήφους και ακολούθησε η Φώφη Γεννηματά με 821 ψήφους. 342 ψήφους έλαβε ο Γιώργος Καμίνης, 604 ο Σταύρος Θεοδωράκης, 56 ο Γιάννης Μανιάτης, 48 ο Γιάννης Ραγκούσης, 50 ο Κωνσταντίνος Γάτσιος, 1 ψήφο ο Απόστολος Πόντας και 6 ο Δημήτρης Τζιώτης.

Δείτε ΕΔΩ αναλυτικά όλα τα αποτελέσματα για το Νομό Χανίων.

Νομός Ρεθύμνου

Αθρόα η προσέλευση στις κάλπες του Νομού Ρεθύμνου, καθώς 2.706 Ρεθυμνιώτες ψήφισαν για τη νέα ηγεσία της Κεντροαριστεράς, με πρώτο και σε αυτό το Νομό το Νίκο Ανδρουλάκη, ο οποίος έλαβε 180 ψήφους παραπάνω από τη Φώφης Γεννηματά.

Συγκεκριμένα, ο Νίκος Ανδρουλάκης έλαβε 1.210 ψήφους, η Φώφη Γεννηματά 1.030, ο Γιώργος Καμίνης 220 ψήφους, ο Σταύρος Θεοδωράκης 121 ψήφους. 57 ψήφους έλαβε ο Γιάννης Μανιάτης, 23 ο Γιάννης Ραγκούσης, 33 ο Κωνσταντίνος Γάτσιος, 3 Απόστολος Πόντας και 8 ο Δημήτρης Τζιώτης.

Δείτε ΕΔΩαναλυτικά όλα τα αποτελέσματα για το Νομό Ρεθύμνου.

Νομός Λασιθίου

Το Λασίθι έκανε τη διαφορά έναντι των υπολοίπων Νομών της Κρήτης, καθώς πρώτη εξελέγη η Φώφη Γεννηματά και με διαφορά 79 ψήφους από το Νίκο Ανδρουλάκη που «ήρθε» δεύτερος.

Συνολικά, 2.127 Λασιθιώτες προσήλθαν στις κάλπες, με το Νίκο Ανδρουλάκη να λαμβάνει, στο σύνολο, 861 ψήφους, η Φώφη Γεννηματά 940, ο Γιώργος Καμίνης 156 ψήφους, ο Σταύρος Θεοδωράκης 106 ψήφους. Ενώ, 31 ψήφους έλαβε ο Γιάννης Μανιάτης, 18 ο Γιάννης Ραγκούσης, 13 ο Κωνσταντίνος Γάτσιος, καμία ψήφος για τον Απόστολο Πόντα στο Λασίθι και 2 για το Δημήτρη Τζιώτη.

Δείτε ΕΔΩ αναλυτικά όλα τα αποτελέσματα για το Νομό Λασιθίου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News