Ειδήσεις

Κεντροαριστερά: Με καθυστερήσεις ψηφοφορία σε Χανιά- Ρέθυμνο

Μικρές μόνο καθυστερήσεις σε κεντρικά εκλογικά τμήματα όπου σχηματίστηκαν ουρές λόγω της μεγάλης συμμετοχής.

Ξεπερνά τις προσδοκίες των στελεχών της Κεντροαριστεράς στα Χανιά η προσέλευση των φίλων και μελών της παράταξης στην εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη της ηγεσίας του νέου φορέα. Πολύ πιο πάνω από τον πήχη που είχε τεθεί κινείται η συμμετοχή του κόσμου και στο Ρέθυμνο.

Με την προσέλευση των φίλων και μελών της κεντροαριστεράς να χαρακτηρίζεται απροσδόκητα μεγάλη από τα στελέχη της παράταξης, κύλησε στα Χανιά η εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη ηγεσίας στο νέο φορέα.

>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ: ΔΙΑΒΑΣΤΕ: ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ

Mικρές καθυστερήσεις λόγω ουρών

Η ψηφοφορία εξελίχθηκε χωρίς προβλήματα με μικρές μόνο καθυστερήσεις σε κεντρικά εκλογικά τμήματα της πόλης όπου σχηματίστηκαν ουρές λόγω της μεγάλης συμμετοχής.

Ενδεικτικά, στο εκλογικό τμήμα που λειτούργησε στο Δήμο Χανίων μέχρι το μεσημέρι είχαν ψηφίσει περίπου τριακόσιοι φίλοι και μέλη της κεντροαριστεράς ενώ ικανοποιητική ήταν η προσέλευση και στα τμήματα της ενδοχώρας.

Για έκφραση της ανάγκης δημιουργίας μιας ισχυρής κεντροαριστεράς παράταξης έκαναν λόγω στελέχη των κομμάτων που συγκροτούν το νέο φορέα.

Αντίστοιχη ήταν η εικόνα και στο Ρέθυμνο όπου στα δέκα εκλογικά τμήματα προσέρχονταν κατά δεκάδες οι πολίτες που είναι εγγεγραμμένοι στους εθνικούς καταλόγους. Στελέχη των κομμάτων της Κεντροαριστεράς σχολίαζαν ότι ο πήχης που είχε τεθεί για τη συμμετοχή του κόσμου ξεπεράστηκε κατά πολύ. Τέσσερα εκλογικά τμήματα λειτούργησαν στην πόλη του Ρεθύμνου και τα υπόλοιπα πέντε στους δήμους Μυλοποτάμου, Ανωγείων , Αγίου Βασιλείου και Αμαρίου.

Ρεπορτάζ: Βίκυ Παπαδογιαννάκη

Σχόλια