default-image

Είχε συλληφθεί ξανά η γυναίκα που σκότωσε τον 35χρονο πατέρα

Κρήτη
Είχε συλληφθεί ξανά η γυναίκα που σκότωσε τον 35χρονο πατέρα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Mετά το σοκ της δολοφονίας ενός 35χρονου αλλοδαπού πατέρα στο Ηράκλειο, προβληματισμό και ερωτήματα προκαλούν οι πληροφορίες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας. Σύμφωνα με πληροφορίες η 26χρονη που φέρεται να ομολόγησε το έγκλημα και συνελήφθη, είχε λίγες ώρες νωρίτερα συλληφθεί κατηγορούμενη για κλοπή. Οδηγήθηκε στον εισαγγελέα, κατόπιν ωστόσο αφέθηκε ελεύθερη, ενώ λίγο αργότερα οδηγηθήκαμε στην τραγωδία.

Οι συγγενείς του θύματος ακούγοντας και διαβάζοντας τα όσα προηγήθηκαν της τραγωδίας φέρεται να είναι ιδιαίτερα προβληματισμένοι.

Η 26χρονης πάντως οδηγήθηκε το πρωί της Κυριακής στον εισαγγελέα.

>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ: ΝΕΚΡΟΣ ΠΑΤΕΡΑΣ ΕΠΕΙΤΑ ΑΠΟ ΜΑΧΑΙΡΩΜΑ

>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: ΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΦΟΝΙΚΟ ΣΤΟΝ ΞΗΡΟΠΟΤΑΜΟ

Το χρονικό του φονικού

Υπενθυμίζεται ότι ο αλλοδαπός άντρας, αργά το βράδυ της Παρασκευής, στην περιοχή του Ξηροπόταμου, επί της οδού Ζεφύρου, μη γνωρίζοντας τι τον περίμενε..., ζήτησε από την κατηγορούμενη να κάνει ησυχία, αφού σύμφωνα με πληροφορίες, έκανε φασαρία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΝΕΚΡΟΣ ΠΑΤΕΡΑΣ ΕΠΕΙΤΑ ΑΠΟ ΜΑΧΑΙΡΩΜΑ- ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΜΙΑ 26ΧΡΟΝΗ

Ακολούθησε καβγάς και η ίδια εκτός εαυτού, πήρε ένα  μαχαίρι και το έμπηξε στον άτυχο πατέρα, δύο ανήλικων παιδιών.

Το χτύπημα στην καρδιά, ήταν θανατηφόρο και ο 35χρονος έπεσε αμέσως αιμόφυρτος στο πάτωμα . Παρά τις προσπάθειες διασωστών του ΕΚΑΒ σε πρώτη φάση που αντίκρισαν τον άντρα σε μία λίμνη αίματος αλλά και εν συνεχεία, των γιατρών , στο ΠΑΓΝΗ, να τον επαναφέρουν στη ζωή, ο Αλβανός ξεψύχησε, αφήνοντας ορφανά τα παιδιά του, 7 ετών και 15 μηνών.  

Δείτε τη συγκλονιστή μαρτυρία μιας γυναίκας που μένει στην περιοχή για το φονικό μαχαίρωμα:

Φωτογραφίες: Νίκος Χαλκιαδάκης

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News