default-image

Αγώνας για... τρεις στο Επιμελητήριο στα Χανιά

Οικονομία
Αγώνας για... τρεις στο Επιμελητήριο στα Χανιά

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ένα μήνα πριν ανοίξουν οι κάλπες για την ανάδειξη νέας διοίκησης στο Εμποροβιομηχανικό Επιμελητήριο Χανίων, οι υποψηφιότητες οριστικοποιούνται και ο αγώνας θα είναι μεταξύ τριών.

Στις ήδη γνωστές υποψηφιότητες του νυν προέδρου του ΕΒΕΧ Γιάννη Μαργαρώνη και του προέδρου του Εμπορικού Συλλόγου Χανίων Νίκου Βουρλάκη, προστέθηκε αυτή του γνωστού επιχειρηματία και προέδρου της ΠΑΕ ΑΟΧ - Κισσαμικός Αντώνη Ροκάκη.

Ο Αντώνης Ροκάκης κατέρχεται ως υποψήφιος στη θέση του Μιχάλη Παπαβασιλείου ο οποίος αποσύρθηκε. Χθες ο κ. Ροκάκης κατέθεσε την υποψηφιότητα του με το συνδυασμό «Ενωμένοι Επιχειρηματίες».

Ο σημερινός πρόεδρος του Επιμελητηρίου Χανίων Γιάννης Μαργαρώνης είχε γνωστοποιήσει εδώ και καιρό την πρόθεση του να διεκδικήσει την ανανέωση της θητείας του. Στην πρόσφατη παρουσίαση μάλιστα του οικονομικού απολογισμού του ΕΒΕΧ τόνισε ότι στόχος του είναι η ενότητα μεταξύ των επιχειρηματιών.

Την ηγεσία του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Χανίων διεκδικεί και ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Χανίων Νίκος Βουρλάκης. Οι εκλογές για την ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου στο ΕΒΕ Χ θα διεξαχθούν στις 11,12 και 13 Δεκεμβρίου.

Ρεπορτάζ: Βίκυ Παπαδογιαννάκη

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News