default-image

Θρήνος για τον πατέρα που μαχαιρώθηκε - Πώς έγινε το φονικό

Κρήτη
Θρήνος για τον πατέρα που μαχαιρώθηκε - Πώς έγινε το φονικό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με τον πιο τραγικό τρόπο κόπηκε το νήμα της ζωής του 35χρόνου αλλοδαπού πατέρα, τα μεσάνυχτα στο Ηράκλειο, ο οποίος έπεσε νεκρός από μαχαιριά που δέχτηκε από 26χρονη γυναίκα, γειτόνισσα του μάλιστα, χρήστη ναρκωτικών ουσιών.

Ο αλλοδαπός άντρας, αργά το βράδυ της Παρασκευής, στην περιοχή του Ξηροπόταμου, επί της οδού Ζεφύρου, μη γνωρίζοντας τι τον περίμενε..., ζήτησε από την κατηγορούμενη να κάνει ησυχία, αφού σύμφωνα με πληροφορίες, έκανε φασαρία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΝΕΚΡΟΣ ΠΑΤΕΡΑΣ ΕΠΕΙΤΑ ΑΠΟ ΜΑΧΑΙΡΩΜΑ- ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΜΙΑ 26ΧΡΟΝΗ

Ακολούθησε καβγάς και η ίδια εκτός εαυτού, πήρε ένα  μαχαίρι και το έμπηξε στον άτυχο πατέρα, δύο ανήλικων παιδιών.

Το χτύπημα στην καρδιά, ήταν θανατηφόρο και ο 35χρονος έπεσε αμέσως αιμόφυρτος στο πάτωμα . Παρά τις προσπάθειες διασωστών του ΕΚΑΒ σε πρώτη φάση που αντίκρισαν τον άντρα σε μία λίμνη αίματος αλλά και εν συνεχεία, των γιατρών , στο ΠΑΓΝΗ, να τον επαναφέρουν στη ζωή, ο Αλβανός ξεψύχησε, αφήνοντας ορφανά τα παιδιά του, 7 ετών και 15 μηνών.  

Δείτε τη συγκλονιστή μαρτυρία μιας γυναίκας που μένει στην περιοχή για το φονικό μαχαίρωμα:

Στο σημείο εκτός από το ΕΚΑΒ έφθασαν άμεσα αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου και του Γραφείου Εγκληματολογικών Ερευνών. Η γυναίκα  που ομολόγησε, συνελήφθη, ενώ να σημειωθεί ότι πριν από ώρες είχε και πάλι συλληφθεί κατηγορούμενη για κλοπή. Οδηγήθηκε στον εισαγγελέα και κατόπιν αφέθηκε ελεύθερη.

Ωστόσο μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο καθώς η υγεία της «κινδύνευε» και αφού «ηρέμησε» έφυγε από το νοσοκομείο και επέστρεψε σπίτι της όπου γράφτηκε ο τραγικός επίλογος για τον πατέρα,έναν φιλήσυχο άνθρωπο, έναν πολύ καλό οικογενειάρχη που μοχθούσε για την οικογένεια του και δεν είχε δώσει ποτέ αφορμή για το παραμικρό.

Ακολούθησαν δραματικές ώρες στο σπίτι του 35χρονου πατέρα με την οικογένεια και τους δικούς του ανθρώπους να αδυνατούν να πιστέψουν την τραγωδία που τους βρήκε και το γεγονός ότι έχασαν τον άνθρωπο τους από την μία στην άλλη, από...ατυχία και χωρίς, σε καμία περίπτωση να συντρέχει σοβαρός λόγος.

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας για το θάνατο του 35χρονου:

"Συνελήφθη χθες (10.11.2017) μετά τα μεσάνυχτα σε περιοχή του Δήμου Ηρακλείου, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηρακλείου, 26χρονη ημεδαπή, για ανθρωποκτονία σε βάρος 35χρονου αλλοδαπού υπηκόου Αλβανίας.

Ειδικότερα, η 26χρονη κατηγορείται ότι χθες μεταμεσονύχτιες ώρες, μετά από διαπληκτισμό με τον 35χρονο, προκάλεσε τον θανάσιμο τραυματισμό του με αιχμηρό αντικείμενο.

Στο σημείο μετέβησαν άμεσα αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου και του Γραφείου Εγκληματολογικών Ερευνών Ηρακλείου.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου".

Και δεύτερο μαχαίρωμα στο Ηράκλειο.

Νωρίτερα πάντως ,το βράδυ της Παρασκευής, στο ΠΑΓΝΗ μεταφέρθηκε ένα ακόμη άτομο που είχε χτυπηθεί από μαχαίρι και φαίνεται σύμφωνα με τις πληροφορίες να αυτοτραυματίστηκε. Νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στη χειρουργική ογκολογική κλινική.

Να σημειωθεί επίσης ότι χθες το ΕΚΑΒ στο Ηράκλειο δέχτηκε αλλεπάλληλες κλήσεις με διαφορά λίγων ωρών για χρήστες ναρκωτικών ουσιών που χρειάζονταν παροχή πρώτων βοηθειών.

Ρεπορτάζ : Βάλια Μπούη

Φωτογραφίες : Νίκος Χαλκιαδάκης

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News