Ειδήσεις

Κήρυξη Έτους Οδικής Ασφάλειας στην Κρήτη παρουσία ΠτΔ

Στα Χανιά θα βρεθεί το ερχόμενο Σάββατο ο Προκόπης Παυλόπουλος για την ανακήρυξη του έτους 2017-18 ως Έτος Οδικής Ασφάλειας.

Το Σάββατο 18 Νοεμβρίου αναμένεται να γίνει η ανακήρυξη του έτους 2017-2018 ως Έτος Οδικής Ασφάλειας, με την παρουσία μάλιστα του Προέδρου της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλου.

Η τελετή αυτή θα πραγματοποιηθεί στα Χανιά στις 11 το πρωί και συγκεκριμένα στο Πάρκο «Χρήστος Πολέντας» στη Νερατζιά Βουκολιών, ένα Πάρκο Τροχαίων Ατυχημάτων που έχει δημιουργήσει ο κ. Σταύρος Πολέντας στη μνήμη του αδικοχαμένου γιου του.

Το πρόγραμμα της τελετής κατά την άφιξη του Προέδρου της Δημοκρατίας στο Πάρκο είναι το εξής:

- Ώρα 11:00π.μ. Άφιξη της Α.Ε. του Προέδρου της Δημοκρατίας κυρίου Προκοπίου Παυλοπούλου

- Επιμνημόσυνη δέηση για τα θύματα των τροχαίων δυστυχημάτων στον Ιερό Ναό Αγίου Χριστοφόρου, «Πάρκο Χρήστος Πολέντας»

- Χαιρετισμός από το Δήμαρχο Πλατανιά κ. Ιωάννη Μαλανδράκη

- Χαιρετισμός από τον Πρόεδρο του Συλλόγου αρωγής και Αλληλεγγύης Θυμάτων Τροχαίων Δυστυχημάτων «Ο ΑΓΙΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ» κ. Σταύρο Πολέντα

- Ομιλία από την Καθηγήτρια Εφαρμογών Σχολής Επαγγελμάτων Υγείας και Πρόνοιας και Δ/ντρια Εργαστηρίου Υγεία και Οδικής Ασφάλειας του Τμήματος Κοινωνικής Εργασίας του ΤΕΙ Κρήτης κα Μαρία Παπαδακάκη

- Χαιρετισμός και Κήρυξη, από την Α.Ε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κύριο Προκόπιο Παυλόπουλο του σχολικού έτους 2017-2018 / Έτος Οδικής Ασφάλειας.

- Λήξη τελετής, αναχώρηση του Προέδρου της Δημοκρατίας.

>>ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΚΑΘΗΛΩΤΙΚΟΣ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΠΟΥ ΕΧΑΣΕ ΤΟ ΓΙΟ ΤΟΥ ΣΕ ΤΡΟΧΑΙΟ

Σχόλια