default-image

Η Ευαγγελία "έφυγε" αλλά οι πράξεις αγάπης συνεχίζονται

Κρήτη
Η Ευαγγελία "έφυγε" αλλά οι πράξεις αγάπης συνεχίζονται

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Έχοντας συμπληρωθεί σχεδόν 1,5 μήνας από τότε που η μικρή Ευαγγελία Καστρινάκη ξεκίνησε για το δικό της ταξίδι προς τη γειτονιά των αγγέλων, σκορπώντας θλίψη σε όλη την Κρήτη , που είχε σταθεί εμπράκτως στο πλευρό της, μια πράξη αγάπης και ευαισθησίας έρχεται να «συνοδεύσει» τον αδόκητο χαμό της.

Και αυτό γιατί η Ιερά Μητρόπολη Κυδωνίας και Αποκορώνου που είχε πραγματοποιήσει για το 8χρονο κορίτσι έρανο στις ενορίες της επαρχίας αποφάσισε τα χρήματα να δοθούν αποκλειστικά σε ιατρικές περιπτώσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ : ΕΦΥΓΕ ΓΙΑ ΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΑΓΓΕΛΩΝ Η ΜΙΚΡΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ

Πιο συγκεκριμένα τα 9.523,17 ευρώ. θα δοθούν σε ανθρώπους που χρειάζονται οικονομική στήριξη και για την αγορά ιατρικών μηχανημάτων στο Παιδιατρικό Τμήμα του Νοσοκομείου Χανίων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Η Ιερά Μητρόπολη Κυδωνίας και Αποκορώνου θα ήθελε μέσω της παρούσης ανακοινώσεως να ενημερώσει τους πιστούς ότι από τον Έρανο που είχε πραγματοποιηθεί στις Ενορίες της Επαρχίας μας για την περίπτωση της μικρής Ευαγγελίας είχε συγκεντρωθεί το ποσό των 9.523,17 ευρώ. θα δοθούν σε ανθρώπους που χρειάζονται οικονομική στήριξη και για την αγορά ιατρικών μηχανημάτων στο Παιδιατρικό Τμήμα του Νοσοκομείου Χανίων

Λόγω της απροσδοκήτου εκδημίας του κοριτσιού η Ιερά μας Μητρόπολη αποφάσισε τα χρήματα αυτά να δοθούν αποκλείστηκα σε ιατρικές περιπτώσεις Χανιωτών ως εξής:

4.934,56 ευρώ: Αγορά ιατρικών μηχανημάτων στο Παιδιατρικό Τμήμα του Γενικού Νοσοκομείου Χανίων εις μνήμη της Ευαγγελίας Καστρινάκη ώστε να ωφεληθούν όλα τα παιδιά του Νομού που θα χρειαστούν Νοσηλεία.

880 ευρώ: Κάλυψη της χειρουργικής επέμβασης σε ιδιωτική κλινική του Ν.Χανίων του κ. Παύλου …. , πατέρα 3 ανήλικων παιδιών με πολλά οικονομικά προβλήματα.

1950 ευρώ: Κάλυψη της οδοντιατρικής περίθαλψης του Δημήτρη …. , πατέρα τριών παιδιών, που βρίσκεται στη λίστα Μεταμοσχεύσεων καρδιάς στο Ωνάσειο και έχρηζε πλήρους αποκαταστάσεως της στοματικής κοιλότητας.

1.000 ευρώ: στην καρδιοπαθή κυρία Αργυρώ …..

600 ευρώ: Κάλυψη χειρουργικής επέμβασης στα μάτια σε Νοσοκομείο των Αθηνών του κ. Ιωσήφ ……

150 ευρώ: Κάλυψη μέρους του ημερομισθίου αποκλειστικής Νοσοκόμας της Μαρίας ……, άτομο με αναπηρία.

Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια της μικρής Ευαγγελίας και συγχαίρουμε όλο το Χανιώτικο λαό για την ευαισθητοποίησή του απέναντι σε ανθρώπους που το έχουν ανάγκη."

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News