default-image

Όλοι στο πλευρό του 5χρονου Δημήτρη - Έκκληση από τον BO

Κρήτη
Όλοι στο πλευρό του 5χρονου Δημήτρη - Έκκληση από τον BO

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πανελλαδικές διαστάσεις παίρνει η υπόθεση με το Δημητράκη που αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα με την υγεία του και κρίνεται σκόπιμο και αναγκαίο να μεταφερθεί άμεσα σε νοσοκομείο του Λονδίνου μέχρι τις 17/11.

Δημόσια έκκληση μέσω των social media έκανε ο γνωστός καλλιτέχνης Bo προκειμένου να βρεθεί βοήθεια για τον 5χρονο που πάσχει από αιματεμέσεις.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο γνωστός ράπερ που έγινε ακόμη πιο γνωστός μέσω του "SURVIVOR" δείχνει την ευαίσθητη πλευρά του βοηθώντας παιδάκια που το έχουν ανάγκη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΚΥΜΑ ΑΓΑΠΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ 5ΧΡΟΝΟ ΔΗΜΗΤΡΗ ΠΟΥ ΜΑΧΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ

Αυτή τη φορά γνωστοποίησε στους διαδικτυακούς του φίλους το πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο μικρός με μια φωτογραφία στα social media.

Στην εικόνα γράφει: «Ο 5χρονος Δημητράκης πάσχει από αιματεμέσεις. Η ζωή του βρίσκεται σε κίνδυνο. Χρήζει άμεσα να μεταφερθεί σε εξειδικευμένο ερευνητικό νοσοκομείο στο εξωτερικό. Βοηθήστε τον Δημήτρη να κάνει το ταξίδι της Ελπίδας».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΒΟΗΘΑΜΕ ΤΟ ΔΗΜΗΤΡΗ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ

Να υπενθυμίσουμε πάντως ότι την ίδια ώρα με ένα τεράστιο κύμα αγάπης η Κρήτη έχει «αγκαλιάσει»  την οικογένεια του μικρού Δημήτρη από τα Χανιά.

Το Κρητικόπουλο που έχει διαγνωστεί με αριστερή ολική διαφραγματοκηλη δίνει μάχη εδώ και 5 ολόκληρα χρόνια , από την πρώτη στιγμή που ήρθε στον κόσμο, με τα νοσοκομεία είναι το «δεύτερο σπίτι» του.

Στη Δυτική Κρήτη η κινητοποίηση είναι ήδη μεγάλη και έχουν ξεκινήσει να προγραμματίζονται εκδηλώσεις για συγκέντρωση χρημάτων .

Μεταξύ αυτών ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων και οι Σύλλογοι Διδασκόντων του 11ου Δημοτικού και 11ου & 27ου Νηπιαγωγείου Χανίων  όπου και είναι μαθητής ο Δημήτρης διοργανώνουν  την Κυριακή 12 Νοεμβρίου 2017 και ώρα 19:30, στο Πνευματικό Κέντρο Χανίων, μουσική εκδήλωση με στόχο την οικονομική ενίσχυση της οικογένειας του μικρού.

Η περιπέτεια της υγείας του μικρού Δημήτρη είναι μεγάλη και θα φτάσει στο τέλος της μόνο εάν το παιδί καταφέρει να μεταβεί στο παιδιατρικό νοσοκομείο του Ηνωμένου Βασιλείου, Great Ormond Street Hospital, από το οποίο και αναμένεται να λάβει τη σωστή διάγνωση, με αποτέλεσμα να λάβει τέλος η περιπέτειά του.

Πρόκειται για το μεγαλύτερο παιδιατρικό νοσοκομείο της Ευρώπης, στο οποίο και επείγει να μεταφερθεί ο μικρός Δημήτρης. Σύμφωνα με τη μητέρα του 5χρονου, το κόστος του συγκεκριμένου ταξιδιού ξεπερνά τις 100.000 ευρώ, με την ασφάλεια να μην καλύπτει αυτό το ταξίδι ελπίδας και ζωής του μικρού Δημήτρη.

Αριθμός Λογαριασμού Τράπεζα Πειραιώς: 5765048515244 και IBAN: GR 94 0172 7650 0057 6504 8515 244 Δικαιούχος η Μαμά του Δημήτρακη, Ροζακη Ιωάννα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News