default-image

"Γαϊδουρίστας" με... δημόσιο χαρακτήρα σε θέση ΑμεΑ

Κρήτη
"Γαϊδουρίστας" με... δημόσιο χαρακτήρα σε θέση ΑμεΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δεν έχουν στο… Θεό τους ορισμένοι οδηγοί , που παρκάρουν όπου βρουν τα οχήματα τους , ακόμη και της...  υπηρεσίας τους, προκαλώντας με τον τρόπο αυτό και το κοινό αίσθημα.

Χαρακτηριστικό είναι το παράδειγμα με αυτοκίνητο ΔΕΠΑΝΑΛ του δήμου Ηρακλείου , ο οδηγός του οποίου, όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες που μας έστειλε αναγνώστης του neakriti.gr,  ούτε λίγο ούτε πολύ, πάρκαρε ανενόχλητος σε χώρο στάθμευσης που προορίζεται για άτομα με ειδικές ανάγκες.

Το περιστατικό εκτυλίχθηκε το πρωί έξω από το χώρο της Νέας Αλικαρνασσού με τις πληροφορίες να κάνουν λόγο για πολύωρη στάθμευση του Ι.Χ στο συγκεκριμένο σημείο.

Διερχόμενοι αντέδρασαν άμεσα και μετά από λίγο εμφανίστηκε όχι η αστυνομία για να του κόψει μία κλήση, αλλά ο οδηγός του λευκού Ι.Χ που ανενόχλητος πήρε το αυτοκίνητο του δήμου και έφυγε από το σημείο.

Το τραγελαφικό πάντως είναι ότι  το θέμα είχε και συνέχεια αφού σε αυτήν την θέση στάθμευσης για ΑμΕΑ, υπήρξε και δεύτερος ¨γαϊδουρίστας¨.

Και αυτό γιατί σε διάστημα ελάχιστης ώρας ένα ακόμη όχημα ιδιωτικής χρήσεως, αυτή τη φορά πάρκαρε στο σημείο παραβλέποντας το γεγονός , ότι τέτοιες θέσεις προορίζονται για συνανθρώπους μας που ελπίζουν στη δική μας κατανόηση και αλληλεγγύη και όχι στο να τους κάνουμε τη ζωή ακόμη πιο δύσκολη.

Τα συμπεράσματα δικά σας...

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News