Ειδήσεις

Κλείνουν σταδιακά τη λεωφόρο by- pass, γίνεται εργοτάξιο

Σε εργοτάξιο θα μετατραπεί προσεχώς η γνωστή σε όλους λεωφόρος by- pass.

Σε εργοτάξιο θα μετατραπεί προσεχώς η γνωστή σε όλους λεωφόρος by- pass, γεγονός που θα οδηγήσει και σε προσωρινή απαγόρευση της διέλευσης των πεζών από τον Βόρειο λιμενοβραχιόνα.

Λόγω απαραίτητων εργασιών ενίσχυσης του λιμενοβραχίονα από την εξωτερική του πλευρά, θα χρειαστεί να γίνουν εργασίες καθώς θα τοποθετηθούν τρίποδα ,από το χώρο θα διέρχονται μεγάλου τύπου οχήματα, ενώ θα υπάρξει και σχετική περίφραξη του χώρου.

Απόλυτα καθησυχαστικός εμφανίστηκε ο πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος Ο.Λ.Η., Απόλλωνας Φιλιππής, που όπως τόνισε η κυκλοφορία θα απαγορευτεί στους πολίτες μόνο για κάποιες ώρες της ημέρας και αυτό για να μπορούν στη συνέχεια να απολαμβάνουν με απόλυτη ασφάλεια τον περίπατο τους μικροί και μεγάλοι και να κάνουν τη γυμναστική τους .

Αυτό θα γίνεται για κάποιες ώρες της ημέρας και σίγουρα όχι σε ώρες αιχμής, τότε δηλαδή που υπάρχει αρκετός κόσμος εντός της λεωφόρου "μπάι-πας".

Θα εκδοθεί και σχετικό δελτίο Τύπου για την κατάλληλη ενημέρωση του κόσμου ενώ από την πλευρά του και ο λιμενάρχης Ηρακλείου Άκης Δουβής υποστήριξε στο neakriti.gr ότι το κλείσιμο του λιμενοβραχίονα θα διαρκέσει όσο θα εκτελούνται οι απαραίτητες εργασίες που δεν αποκλείεται να διαρκέσουν και ένα μήνα.

Σχόλια