default-image

Με άρωμα Κρητικής παράδοσης το Συνέδριο των Ταχυδρομικών

Κρήτη
Με άρωμα Κρητικής παράδοσης το Συνέδριο των Ταχυδρομικών

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με χορούς, τραγούδια και πολλά δρώμενα ξεκίνησε στο Ηράκλειο το 34ο Εκλογο - Απολογιστικό Πανελλαδικό Συνέδριο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σωματείων Ταχυδρομικών.

Σε δηλώσεις τους στην ΚΡΗΤΗ TV, εκπρόσωποι του Συνεδρίου μίλησαν για τα οικονομικά θέματα που αντιμετωπίζουν ενώ τόνισαν ότι «η κυβέρνηση τους έχει στραγγαλίσει οικονομικά».

Οι εργασίες του Συνεδρίου ξεκίνησαν με μουσική και χορό από παραδοσιακά συγκροτήματα της Κρήτης. Παράλληλα, έλαβαν χώρα δρώμενα με υπαλλήλους να εμφανίζονται με το χαρακτηριστικό καπέλο που φορούσαν οι ταχυδρόμοι σε όλη τη χώρα περασμένες δεκαετίες. Στο Συνέδριο επίσης παρουσιάστηκαν παλιά γραμματόσημα προσδίδοντας μία ευχάριστη νότα ρετρό στην όλη ατμόσφαιρα.

Στο Συνέδριο συμμετέχουν εκλεγμένοι αντιπρόσωποι συνέδρων των Πρωτοβάθμιων Σωματείων - μελών από όλη την χώρα και την πολυμελή παρουσία ξένων αντιπροσωπειών της Παγκόσμιας και Ευρωπαϊκής Ταχυδρομικής Οργάνωσης.

Στο Συνέδριο θα γίνει ο απολογισμός δράσης των χρόνων 2014-2017, ο προγραμματισμός δράσης και θα εκλεγούν τα νέα όργανα της Ομοσπονδίας.

Φωτογραφίες: Νίκος Χαλκιαδάκης

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News