Ειδήσεις

"Τυλίχτηκαν" στις φλόγες σπίτια- μαγαζί, φόβος για ενοίκους

Μία άκρως δύσκολη νύχτα για την πυροσβεστική που κλήθηκε να παρέμβει σε 3 σοβαρά περιστατικά στην διάρκεια της νύχτας σε Ηράκλειο - Χανιά.

Μία άκρως δύσκολη νύχτα για την πυροσβεστική που κλήθηκε να παρέμβει σε 3 σοβαρά περιστατικά στην διάρκεια της νύχτας σε Ηράκλειο και Χανιά.

Ευτυχές το γεγονός ότι δεν κινδύνευσε ανθρώπινη ζωή ωστόσο υπήρξαν σοβαρές ζημιές στα κτίρια όπου και χτύπησε ο πύρινος εφιάλτης.

Φωτιά σε σπίτι όπου διέμενε οικογένεια στο Ηράκλειο.

Λίγο μετά τα μεσάνυχτα, η πυροσβεστική στο Ηράκλειο δέχτηκε τηλεφώνημα για φωτιά σε σπίτι επί της οδού Γιαμπουδή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΕΓΙΝΑΝ  ΠΑΡΑΝΑΛΩΜΑ ΤΟΥ ΠΥΡΟΣ 30 ΣΤΡΕΜΜΑΤΑ ΚΡΗΤΙΚΗΣ ΓΗΣ

Σύμφωνα μάλιστα με τις πληροφορίες που ήθελαν ότι στο σπίτι ζούσε οικογένεια, ο συναγερμός σήμανε άμεσα με 3 οχήματα και 9 άνδρες να φθάνουν άμεσα στο σημείο.

Έπειτα από 1,5 ώρα, η φωτιά τέθηκε υπό έλεγχο, χωρίς να κινδυνεύσει κάποιο μέλος από την οικογένεια ενώ ο επάνω όροφος της παλιάς κατοικίας υπέστη σοβαρές ζημιές.

Κάηκαν σπίτι και κατάστημα στα Χανιά.

Σπίτι όμως τυλίχθηκε στις φλόγες και στα Χανιά και συγκεκριμένα στην παλιά πόλη. Θετικό το γεγονός ότι επρόκειτο για εγκαταλελειμμένο κτίσμα όμως και σε αυτήν την περίπτωση η επέμβαση της πυροσβεστική με 3 οχήματα και 8 υπαλλήλους ήταν άμεση και σε διάστημα 1 ώρας η φωτιά είχε σβηστεί.

Και με την λήξη αυτού του περιστατικού, στις 3.45 τα ξημερώματα, η πυροσβεστική κλήθηκε να μεταβεί επί τη οδού Σελίνου ,πάλι στα Χανιά όπου και είχε τυλιχτεί στις φλόγες ένα καταστήματα που δεν λειτουργούσε. Και σε αυτή την περίπτωση οι 8 υπάλληλοι κατάφεραν να την ελέγξουν σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα. Και για τα τρία περιστατικά διενεργείται προανάκριση.

Σχόλια