default-image

Τσάλος: Δεν θα επιτρέψω σε κανένα…

Αθλητισμός
Τσάλος: Δεν θα επιτρέψω σε κανένα…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τα όρια του έθεσε ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΟΦΗ με δήλωση του στην επίσημη σελίδα της ομάδας ofi1925.gr τονίζει  ότι δεν θα επιτρέψει σε κανέναν που στο παρελθόν έβλαψε την ομάδα να την πλησιάσει…

Παράλληλα κάλεσε τον κόσμο να στηρίξει την προσπάθεια των παικτών στο πρώτο εντός έδρας παιχνίδι με τον Αιγινιακό.

"Mε αφορμή διάφορα πράγματα που έχουν φτάσει στα αυτιά μου τις τελευταίες μέρες, θα ήθελα να διαβεβαιώσω τον κόσμο του ΟΦΗ, ότι όσο είμαι εγώ στην προεδρία της ομάδας, δεν θα επιτρέψω σε κανένα παράγοντα ή άλλο πρόσωπο από το παρελθόν, που κατά τη γνώμη μου, έβλαψε την ομάδα, να πλησιάσει σε αυτήν, πολύ περισσότερο, να συμμετέχει στην προσπάθεια μας.

Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 ανήκει σε συγκεκριμένους μετόχους-επιχειρηματίες, οι οποίοι είναι από τους πιο τίμιους και καθαρούς επιχειρηματίες της Κρήτης και με αυτούς θα συνεχίσει.

Κάποιοι που παρουσιάζονται συχνά ως Μεσσίες, αντί να λένε λόγια δεξιά και αριστερά, ας βάλουν χρήματα, αν θέλουν να στηρίξουν την ομάδα. Όσο είμαι εγώ στον ΟΦΗ, δεν θα μπει κανείς για να κάνει κακό.

Επίσης, παρακαλώ, όλους, που δεν έχουν βάλει ποτέ ούτε ένα ευρώ στον ΟΦΗ, να αποφεύγουν να τοποθετούνται δημόσια για την ομάδα μας.

Αν το κάνουν, τότε καλώ τον κόσμο του ΟΦΗ, να μην παίρνει τοις μετρητοίς, αυτά που λένε.

Την Κυριακή η ομάδα μας δίνει το πρώτο της εντός έδρας παιχνίδι για το πρωτάθλημα.

Καλώ τον κόσμο του ΟΦΗ να γεμίσει το γήπεδο και να στηρίξει την ομάδα.

Έχουμε μια από τις καλύτερες ομάδες των τελευταίων ετών και το αξίζει".

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News